Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχει έρθει η ώρα να δείτε τον πραγματικό Naby Keita!»

«Έχει έρθει η ώρα να δείτε τον πραγματικό Naby Keita!»

Ενθουσιασμένοι παρουσιάστηκαν οι οπαδοί της Liverpool στο Twitter, με αφορμή την εμφάνιση του Naby Keita στο φιλικό με τη Blackburn.

Ο μέσος της ομάδας μας, ο οποίος σκόραρε και ήταν ο MVP του χθεσινού παιχνιδιού-ζεστάματος των Reds εναντίον των Rovers, δέχτηκε κάποια ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, με πολλούς οπαδούς να θεωρούν ότι έχει έρθει επιτέλους η ώρα να σταθεροποιήσει την απόδοσή του -και κυρίως την καλή υγεία του- και να δείξει σε όλους μας το λόγο πού ο Klopp επέμεινε τόσο πολύ να τον φέρει στο Anfield το καλοκαίρι του 2017.

Ας δούμε μερικά από αυτά τα Tweets:

  • «Αν νομίζετε ότι θα αρχίσω πάλι να ‘ανοίγω την ατζέντα μου’ για τον Naby απλά και μόνο επειδή σκόραρε σε ένα φιλικό εναντίον της Blackburn, έχετε απόλυτο δίκιο!»
  • Όχι άλλοι τραυματισμοί και πισωγυρίσματα πριν και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι η ώρα για τον Naby να λάμψει, και τώρα θα δούμε τον πραγματικό Keita. Ώρα να σιωπήσει τους επικριτές του.»
  • Το υπόλοιπο της σεζόν ανήκει στον Naby Keita. Απλά περιμένετε να παραμείνει γερός και να κάνει ένα καλό σερί (εμφανίσεων) με την ομάδα.»
  • «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου χρειάζεται έναν πλήρως γερό και επικίνδυνο Naby Keita, όπως σήμερα (σ.σ. χθες). Γι’ αυτό τον αγοράσαμε. Σύντομα όλοι θα ξεχάσουν τον Werner, όταν ο Naby-lad θα είναι καυτός.»
  • «Ο Naby όταν επιστρέψει η Premier League (και κάνει post μία φωτογραφία του Iniesta)
O Naby Keita κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Blackburn.
O Naby Keita κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Blackburn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com