Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κυριακή βράδυ το Merseyside Derby, μεσοβδόμαδα με Palace και City!

Κυριακή βράδυ το Merseyside Derby, μεσοβδόμαδα με Palace και City!

Λίγες ακόμα μέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουμε, όπως φαίνεται για να δούμε ξανά την Liverpool εν δράσει αφού το Merseyside Derby με αντίπαλο την Everton όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Η Premier League θέλει να έχει το Merseyside Derby στην prime time της Κυριακής, ώστε να σημειώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, δεδομένου ότι το Sky Sports θα το παρέχει δωρεάν προς όλους.

Το δημοτικό συμβούλιο του Liverpool θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, για να συζητήσει για το Derby και σε ποια έδρα πρέπει να πραγματοποιηθεί. Δεν θα πάρει απόφαση για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, αλλά αναμένεται να δώσει την έγκριση του προκειμένου να πραγματοποιηθεί στο Goodison Park.

Παράλληλα, έγινε γνωστή και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της 31ης αγωνιστικής κόντρα στην Crystal Palace. Η αναμέτρηση με τους Eagles πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 22:15 ώρα Ελλάδος!

Τέλος, το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Manchester City θα πραγματοποιηθεί οριστικά μεσοβδόμαδα λόγω των υποχρεώσεων των Cityzens στο FA Cup και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Ιουλίου με ώρα έναρξης τις 22:15 Ελλάδος.

Σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες ημερομηνίες και ώρες αγώνων της Premier League.

Οι Reds ενδέχεται να κερδίσουν τον τίτλο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com