Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος ο Timo Werner για την Liverpool!

Τέλος ο Timo Werner για την Liverpool!

Μέχρι και χθες όλα έδειχναν πως η Liverpool είναι το φαβορί για την απόκτηση του Timo Werner, αλλά σήμερα το απόγευμα όλα τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να υπογράψει στην Chelsea μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Οι Reds είχαν ζητήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες περισσότερο χρόνο από τους εκπροσώπους του, για να εκτιμήσουν τις οικονομικές απώλειες που θα έχουν από την πανδημία και να δουν αν θα πληρώσουν την ρήτρα του στην RB Leipzig.

Τελικά αυτή η πληρωμή από την Liverpool δεν έγινε ποτέ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Chelsea. Οι Μπλε του Λονδίνου κινήθηκαν πιο γρήγορα και είναι πλέον έτοιμοι να καταβάλουν την ρήτρα (περίπου €60 εκατομμύρια ευρώ) αποδέσμευσης του στη Γερμανική ομάδα.

Η Chelsea ενημέρωση τόσο τον παίκτη, όσο και την Leipzig για το συμβόλαιο που του προσφέρει και η απάντηση των εκπροσώπων του Werner προς την ομάδα του Frank Lampard είναι πως πλέον είναι έτοιμοι να υπογράψουν.

Ο Timo Werner περίμενε για καιρό μια πρόταση της Liverpool, είχε κάνει επαινετικές δηλώσεις για την ομάδα του Jürgen Klopp, αλλά η πρόταση από τους Πρωταθλητές Κόσμου δεν ήρθε ποτέ.

Οι Reds δεν θα προσπαθήσουν να «χαλάσουν» την μετακίνηση του Γερμανού στο Stamford Bridge, αφού ο Jürgen Klopp εμπιστεύεται πλήρως την επιθετική τριάδα των Mohamed Salah, Bobby Firmino και Sadio Mane, ενώ μπορεί να πάρει βοήθειες και από τους Origi και Minamino.

Ο δεύτερος σκόρερ της Bundesliga ήθελε να πάει σε μια ομάδα, στην οποία θα είχε θέση βασικού και αυτό μόνο σίγουρο δεν θα το είχε στη Liverpool.

Η υπόθεση-σίριαλ του Timo Werner έκλεισε οριστικά για την Liverpool, με τον 24χρονο να γίνεται κάτοικος Λονδίνου.

Κάτοικος Λονδίνου γίνεται ο Werner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com