Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Ο προπονητής έχει αποφασίσει να είμαι στον πάγκο και το σέβομαι»

Lovren: «Ο προπονητής έχει αποφασίσει να είμαι στον πάγκο και το σέβομαι»

Ο Dejan Lovren παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports μιλώντας μεταξύ άλλων για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής που έχει, αλλά για τους στόχους του.

Για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής που έχει φέτος είπε:

“ Για εμένα αποτελεί ένα τεστ. Θεωρώ όμως πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είσαι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, για να δείχνεις την ποιότητα σου ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι στην αρχική ενδεκάδα και στον αγωνιστικό χώρο. Την αμέσως επόμενη μέρα (αν έχεις μείνει στον πάγκο) πρέπει να τα δίνεις όλα στην προπόνηση από σεβασμό προς τους συμπαίκτες σου. ”

“ Φυσικά και για εμένα δεν είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή όταν μένω στον πάγκο, αλλά αποτελεί μια απόφαση του προπονητή. Το σέβομαι και πάντα είμαι ο τύπος που θα δουλέψει στο 200% μακριά από τις κάμερες. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαν να παίξουν 20 παίκτες, αλλά μπορούν να παίξουν μόνο 11. ”

“ Παίζει όποιος βρίσκεται στην καλύτερη και αυτό είναι το δίκαιο. ”

Για την κατάκτηση του Champions League και τους στόχους του:

“ Ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν και μπορώ να πω το ίδιο για τα παιδιά και για τον προπονητή. Την πρώτη φορά που φτάσαμε στον τελικό και χάσαμε από την Real Madrid μου είπε: “ Μην κλαις. Φαντάσου πως νιώθω εγώ που έχω χάσει έξι τελικούς. ”

“ Πάντα έλεγε πως θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία και την είχαμε. ”

“ Οι νίκες είναι κάτι σαν ναρκωτικό για εμένα. Όταν κερδίσαμε το Champions League δεν έπαιξα, αλλά ένιωσα πολύ χαρούμενος. Υπάρχουν όμως στιγμές που νιώθεις πως θέλεις να παίξεις. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή όταν δεν παίζεις, αλλά είναι στην νοοτροπία μου να παραμένω συγκεντρωμένος. ” Είπε ο Lovren.

“ Είμαι πάντα έτοιμος. Αν κάποιος είναι τραυματίας και πρέπει να μείνω εκτός, τότε μπορώ να παίξω και να δείξω την ποιότητα μου. Θεωρώ πως το απέδειξα αυτό πέρυσι όταν οι Joe Gomez και Joel Matip ήταν τραυματίες και έπαιξα εγώ. ”

“ Ο στόχος μου είναι να παίζω και να κερδίσω όσα περισσότερα τρόπαια μπορώ. Για την ώρα όμως έχω επικεντρωθεί στα δύο επόμενα παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, για να γίνουμε πρωταθλητές. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά από αυτό. ”

Ο Lovren ισοφαρίζει σε 1-1 για τους Reds στον αγώνα με την Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com