Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/5/1992 Γίνεται επαγγελματίας ο Dominic Matteo (vid)

Σαν σήμερα: 27/5/1992 Γίνεται επαγγελματίας ο Dominic Matteo (vid)

Σαν σήμερα υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Reds προβιβαζόμενος από τις Ακαδημίες, ο Σκωτσέζος διεθνής αμυντικός Dominic Matteo.

Την επαφή του με το ποδόσφαιρο θα την αρχίσει παίζοντας με την Birkdale United, στην περιοχή του Southport (βόρεια του Liverpool), όπου θα βρεθεί συμπαίκτης του Paul Dalglish, τον γιο του θρύλου των Κόκκινων Kenny. Σε ένα παιχνίδι της Birkdale United όπου θα πάει ο Kenny Dalglish να παρακολουθήσει τον γιο του, θα προσέξει το νεαρό Dominic Matteo και θα τον προτείνει στην Ακαδημία των Reds το 1984, χρονιά που ο νεαρός Σκωτσέζος έγινε μέλος τους.

Σε ηλικία 18 ετών, σαν σήμερα δηλαδή το 1992, θα υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους με υπόδειξη του Graeme Souness. Στις 23 Οκτωβρίου 1993 θα κάνει το ντεμπούτο με τους Κόκκινους εναντίον της Manchester City στο Maine Road και από τότε θα φορέσει την Κόκκινη φανέλα συνολικά 155 φορές, σημειώνοντας 2 γκολ στα 8 χρόνια που παρέμεινε στο Anfield.

Τον Αύγουστο του 2000 θα μετακινηθεί αιφνιδιαστικά στο Leeds για λογαριασμό της Leeds Utd, με τα Παγώνια να πληρώνουν στους Κόκκινους 4 εκ. λίρες.

Απολαύστε παρακάτω τον Dominic Matteo, να σημειώνει το ένα από τα δύο του γκολ με την Famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 27/5/1992 Γίνεται επαγγελματίας ο Dominic Matteo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com