Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θέλει να αποζημιώσει τους τηλεοπτικούς φορείς η Liverpool»

«Δεν θέλει να αποζημιώσει τους τηλεοπτικούς φορείς η Liverpool»

Πολλά θέματα θα συζητηθούν στην σημερινή κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Premier League με τις 20 ομάδες της και ένα από αυτά θα είναι και το αν θα υπάρξει αποζημίωση στους τηλεοπτικούς φορείς για τους τρεις μήνες που υπήρξε διακοπή στο πρωτάθλημα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτή η αποζημίωση μπορεί να φτάσει ακόμη και τα £330 εκατομμύρια και σύμφωνα με τον Guardian, η Liverpool, όπως και οι Tottenham & West Ham βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που είναι αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο πρόεδρος των Reds, Tom Werner είχε ταχθεί κατά της αποζημιώσεις σε Sky Sports και BT Sport, παρόλο που η Premier League κρίνει πως οι 20 ομάδες θα πρέπει να πληρώσουν ένα ποσό στους τηλεοπτικούς φορείς λόγω της τρίμηνης διακοπής.

Αν τελικά αποφασιστεί να υπάρξει αποζημίωση, οι ομάδες της πρώτης εξάδας θα πληρώσουν περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες 14 λόγω του τρόπο, με τον οποίο μοιράζονται τα χρήματα κάθε χρόνο στις ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες έξι της βαθμολογίας θα πρέπει να πληρώσουν περίπου £30 εκατομμύρια, ενώ οι υπόλοιπες κάτι παραπάνω από £10 εκατομμύρια.

Το 50% του συνολικού ποσού μοιράζεται με ίσο τρόπο στις ομάδες, το 25% των χρημάτων που δίνεται σε κάθε ομάδα βασίζεται στα παιχνίδια που προβάλλονται ζωντανά στην τηλεόραση και το υπόλοιπο 25% στην τελική βαθμολογική θέση.

Οι ομάδες που είναι κατά της αποζημίωσης θεωρούν πως η απουσία των οπαδών από τις εξέδρες θα αυξήσουν την τηλεθέαση, κάτι που φυσικά και θα γίνει.

Όλα τα παιχνίδια της Premier League θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com