Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτείνει τους Hwang και Mwepu στην Liverpool ο προπονητής της Salzburg

Προτείνει τους Hwang και Mwepu στην Liverpool ο προπονητής της Salzburg

Ο προπονητής της Red Bull Salzburg, Jesse Marsch κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Blood Red Podcast της Liverpool Echo πρότεινε στην Liverpool και δύο ποδοσφαιριστές της δικής του ομάδας, εκτός από τον Haaland της Borussia Dortmund.

Μιλώντας για τα μεταγραφικά της Liverpool και τον Jürgen Klopp, ο Marsch είπε:

“ Ο Klopp έχει έναν παρόμοιο τρόπο σκέψης με τον Ralf Rangnick. ”

“ Κοιτάζει πάντα (την αγορά για διαθέσιμους παίκτες) και στην Liverpool έχουν χρήματα να αγοράσουν μερικούς ποδοσφαιριστές. ”

“ Μπορεί να κινηθεί για παίκτες, όπως ο Upamecano ή τους δύο παίκτες που έχουμε εδώ, δηλαδή τον Hee-chan Hwang ή τον Enock Mwepu. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να ταιριάξουν στον τρόπο παιχνιδιού της Liverpool. ”

“ Δεν έχουμε πρόβλημα να χάσουμε μερικούς παίκτες. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη από το Αυστριακό. ”

“ Αυτό που μας πόνεσε με την μεταγραφή του Minamino ήταν ότι η Liverpool τον απέκτησε πάρα, πάρα, πάρα πολύ φθηνά! Αυτό όμως έχει να κάνει με την διαχείριση της αγοράς και με των συμβολαίων των παικτών. ”

“ Στην τελική, εμείς εδώ (Salzburg) πάντα θα έχουμε τους scouter μας και τον τεχνικό διευθυντή, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Πάντα έχουμε την επόμενη γενιά παικτών έτοιμη να παίξει, να βοηθήσει και να κάνει το επόμενο βήμα. ”

Enock Mwepu και Sadio Mane στον αγώνα της Αυστρίας τον περασμένο Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com