Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτρέπει στις προπονήσεις με επαφή να ξεκινήσουν η Κυβέρνηση

Επιτρέπει στις προπονήσεις με επαφή να ξεκινήσουν η Κυβέρνηση

Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή της βρίσκεται η Premier League, αφού η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως επιτρέπει στις προπονήσεις με επαφή μεταξύ των παικτών να ξεκινήσουν στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης επιστροφής στις προπονήσεις.

Η πρώτη φάση περιλάμβανε προπονήσεις σε γκρουπ των πέντε παικτών και όχι επαφή, ενώ στην δεύτερη φάση οι ομάδες θα μπορούν να προπονούνται κανονικά μετά 2.5 μήνες.

Η δεύτερη φάση των προπονήσεων θέλει να βοηθήσει τους αθλητές να ανακτήσουν την φυσική τους κατάσταση, ώστε να είναι έτοιμοι για τους αγώνες, ενώ τα τάκλιν θα επιτρέπονται αν τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων.

Την Τρίτη η Premier League θα συζητήσει τα νέα πρωτόκολλα και τις νέες οδηγίες της Κυβέρνησης αναφορικά με τις προπονήσεις με επαφή με τις ομάδες, τους προπονητές και εκπροσώπους από την ένωση παικτών και την ένωση προπονητών.

Την Τετάρτη οι ομάδες της Premier League θα ψηφίσουν για την ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων με επαφή και την Πέμπτη οι ομάδες θα συζητήσουν ξανά μέσω τηλεδιάσκεψης για το Project Restart. Θέμα συζήτησης θα είναι και η πιθανή μείωση των αγώνων.

Η Κυβέρνηση έχει επιτρέψει στην Premier League να επιστρέψει από την 1η Ιουνίου, αλλά το κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσει να επαναξεκινήσει στις 19 του επόμενου μήνα.

Οι προπονήσεις με επαφή είναι το επόμενο βήμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com