Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Krawietz: «Με έπεισε πολύ γρήγορα ο Klopp να έρθω στη Liverpool»

Krawietz: «Με έπεισε πολύ γρήγορα ο Klopp να έρθω στη Liverpool»

Peter Krawietz και Jurgen Klopp.

Ο Peter Krawietz βρίσκεται στην Liverpool από τον Οκτώβριο του 2015 και μίλησε στο LFC TV για την απόφαση που πήρε πριν από 4.5 χρόνια να ακολουθήσει τον Jürgen Klopp στο Anfield.

Ο Brendan Rodgers είχε μόλις απολυθεί από τον σύλλογο μετά από 3.5 σεζόν και οι Reds κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Jürgen Klopp, ο οποίος ήθελε να φέρει μαζί του στο Νησί τον Zeljko Buvac και τον Peter Krawietz.

Ο Krawietz βρίσκεται και σήμερα στο τεχνικό επιτελείο των Reds και μίλησε την απόφαση του να έρθει στο Anfield:

“ Ήμουν χαζός που πίστευα ότι θα κάναμε ένα χρόνο διάλειμμα από την προπονητική. Είχα ορισμένα πλάνα στο μυαλό μου. Είχα επιστρέψει στο Mainz, την γενέτειρα μου από το Dortmund, για να γράψω το παιδί μου στο σχολείο. ”

“ Περάσαμε με το χρόνο το καλοκαίρι με ταξίδια. Πήγαμε στην Ισπανία και στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη. Είχα σχεδιάσει να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων το Δεκέμβριο. ”

“ Και μετά μου ήρθε το τηλεφώνημα για την ενδιαφέρουσα δουλειά της Liverpool. Στην αρχή σκέφτηκα τι; Είσαι τρελός; (ο Klopp). Είπαμε ότι θα κάνουμε διάλειμμα για ένα χρόνο και τελικά επιστρέφω μετά από τρεις μήνες; Μου είπε πως είναι μια καλή ομάδα και θα καταλάβω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. ”

“ Δεν πήδηξα από τον καναπέ μου και είπα πάμε να φύγουμε τώρα, που είναι η βαλίτσα μου; Έπρεπε να το σκεφτώ και να το πω και στην γυναίκα μου. ”

“ Πολύ γρήγορα όμως ξεκαθάρισαν όλα. Η Liverpool είναι ένας τεράστιος σύλλογος και η Αγγλία και η Premier League αποτελούσε μια τεράστια πρόκληση. Με έπεισε πολύ γρήγορα να τον ακολουθήσω. ”

“ Μου πήρε μία, δύο ή τρεις ώρες για να συνειδητοποιήσω πως το διάλειμμα και οι διακοπές τελείωσαν. Έπρεπε να πάμε, μπορούσαμε να πάμε και είχαμε την δυνατότητα να πάμε. ”

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο πανηγυρίζουν την ανατροπή επί της Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com