Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/5/2016 Τελευταίο Red match για 4 με West Brom (vid)

Σαν σήμερα: 15/5/2016 Τελευταίο Red match για 4 με West Brom (vid)

Το τελευταίο τους παιχνίδι με τους Reds θα έκαναν σαν σήμερα οι Martin Skrtel, Jordon Ibe, Cameron Brannagan & Brad Smith, σε παιχνίδι στο Hawthorns με τη West Brom.

Οι δύο ομάδες εκείνο το απόγευμα Κυριακής, απαλλαγμένες από την ανάγκη βαθμών για τους οποιουδήποτε στόχους μπορεί να είχαν, παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Hawthorns, για να ολοκληρώσουν και τυπικά τη χρονιά.

Οι Κόκκινοι παρατάχθηκαν με μια διαφοροποιημένη ενδεικάδα, καθώς ακολουθούσε σε 3 μέρες ο τελικός του Europa League και ο Jurgen Klopp προφύλαξη κάποιους πρωτοκλασάτους παίκτες του, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους άλλους να «γράψουν» χρόνο συμμετοχής τους με την Κόκκινη φανέλα.

Οι Baggies θα ανοίξουν το σκορ με τον José Salomón Rondón στο 13′, για να ισοφαρίσει με ωραία ατομική προσπάθεια ο Jordon Ibe στο 23′ από ασίστ του Jon Flanagan.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο εκτός από ένα δοκάρι των γηπεδούχων με τον José Salomón Rondón και το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο για τους Martin Skrtel, Jordon Ibe, Cameron Brannagan & Brad Smith που το καλοκαίρι αναχώρησαν για άλλου αγωνιστικούς προορισμούς.

Στο Hawthorns παρακολούθησαν εκείνο το παιχνίδι 26.196 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. Madley.

Στο link εδώ, μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης.

Σαν σήμερα: 15/5/2016 Τελευταίο Red match για 4 με West Brom
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com