Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την καθημερινότητα του Melwood».

Jurgen Klopp: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την καθημερινότητα του Melwood».

''Jurgen Klopp: Τίποτα δεν συγκρίνεται με την καθημερινότητα του Mellwood''.

Η καθημερινότητα του Melwood αλλά και οι ποδοσφαιριστές έχουν λείψει πιο πολύ στον Jurgen Klopp.

Καλές είναι και οι διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε η αμεσότητα της επαφής και ο τρόπος εκδήλωσης των συναισθημάτων του Klopp δεν μπορούν να χωρέσουν σε μια ψηφιακή συσκευή. Με συνέντευξη που έδωσε στο BBC Sport, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για το πόσο απελπισμένα θέλει να γυρίσει στο Melwood.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

»Πραγματικά μου έχουν λείψει πολύ τα παιδιά, όχι μόνο τα παιδιά αλλά και όποιος βρίσκεται στον χώρο του Melwood, έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις φιλίας τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια που βρίσκομαι εκεί. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον συχνά στις τηλεδιασκέψεις αλλά δεν είναι το ίδιο με το να βρεθούμε εκεί και να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε, αυτό είναι κάτι που πραγματικά μου έχει λείψει».

Συνεχίζει αναφέροντας για τις τυχαίες συναντήσεις με τον Steven Gerrard στους δρόμους της πόλης:

» Ήξερα που ζούσε αλλά ποτέ δεν τον είχα συναντήσει κάπου, τώρα στην περίοδο της καραντίνας τον έχω πετύχει έξι με επτά φορές στον δρόμο να πηγαίνει βόλτα με τα παιδιά του και εγώ να τρέχω ή να βγάζω βόλτα τον σκύλο, πάντα τηρούμε τις αποστάσεις. Είναι πολύ καλός και τον εκτιμούσα πολύ ως παίκτη, τώρα που είμαι εδώ και τον γνώρισα καλύτερα είναι πολύ καλό παιδί, είναι πάντα χαρά μου να τον συναντώ!».

Επίσης προσθέτει:

»Βρήκα την ευκαιρία να παρακολουθήσω παλιούς μας αγώνες κάτι για το οποίο δεν είχα ποτέ την ευκαιρία σε όλη μου την ζωή, οπότε το ευχαριστήθηκα».

»Δεν έχω μάθει αρκετά μέσα στην καραντίνα, εκτός του ότι ο Garry Neville έχει άποψη για τα πάντα και είναι εκπληκτικό! Αυτή περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο στο πλανήτη, αλλά πιστεύω πως τα πήγαμε καλά, είμαστε άνθρωποι όλοι, κάνοντας λάθη αλλά πιστεύω σε αυτήν την δύσκολη περίοδο τα πήγαμε πολύ καλά».

''Jurgen Klopp: Τίποτα δεν συγκρίνεται με την καθημερινότητα του Mellwood''.
Ο Jurgen Klopp στην περσινή κατάκτηση του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com