Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kane: «Η Liverpool αξίζει το πρωτάθλημα»

Kane: «Η Liverpool αξίζει το πρωτάθλημα»

Για την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανέναρξη της Premier League μίλησε ο Harry, Kane αναφέροντας μάλιστα πως η Liverpool αξίζει τον φετινό τίτλο, αν και θα πρέπει να τον πανηγυρίσει χωρίς τους οπαδούς της.

Ο επιθετικός της Tottenham είπε στο Good Morning Britain του ITV:

“ Κάνουμε καθημερινά προπονήσεις μέσω Zoom από την αρχή του lockdown. Τη Δευτέρα υποβληθήκαμε σε τεστ για τον κορονοϊό και βγήκαμε όλοι αρνητικοί. ”

“ Ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Premier League, για να βρεθεί ο τρόπος να ξεκινήσουμε προπονήσεις σε μικρά γκρουπ των τεσσάρων ή των πέντε και να κάνουμε συχνά τεστ. ”

“ Θέλουμε να δούμε ποιο είναι το πλάνο της Premier League και θα συνεχίσουμε από εκεί. Εγώ θα ήθελα να ξεκινήσουμε προπονήσεις μικρά γκρουπ, αν προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα. Κάθε παίκτης έχει τη δική του γνώμη όμως. ”

“ Θα είναι αρκετά δύσκολο (οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών). Η Liverpool αξίζει το πρωτάθλημα και θα είναι πολύ περίεργο που θα το σηκώσει χωρίς οπαδούς. ” Είπε ο Kane.

“ Δεν έχουμε βιώσει ξανά κάτι παρόμοιο όσο ζω οπότε είναι δύσκολο να ξέρεις ποιο είναι το σωστό. Οι οπαδοί αποτελούν σημαντικό κομμάτι ποδοσφαίρου. Θα είναι πολύ διαφορετικό να παίζουμε χωρίς εκείνους. ”

“ Το έχω κάνει με την εθνική Αγγλίας ήταν πολύ διαφορετικό. Θα πρέπει όμως να το κάνουμε, αν θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν. ”

Ο Kane άνοιξε το σκορ αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Spurs στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com