Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/5/2004 Τελευταία «παράσταση» για 4 με Newcastle (vid)

Σαν σήμερα: 15/5/2004 Τελευταία «παράσταση» για 4 με Newcastle (vid)

Την τελευταία τους εμφάνιση με τους Reds θα έκαναν σαν σήμερα οι Michael Owen, Emile Heskey, Danny Murphy & Gerard Houllier, σε παιχνίδι στο Anfield με τη Newcastle Utd.

Οι Κόκκινοι έπρεπε να μην χάσουν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να «κλειδώσουν» την έξοδό τους στους Ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Καρακάξες θα βάλουν «δύσκολα» στους Reds με το να προηγηθούν από γκολ του Shola Ameobi στο 25′. Οι Κόκκινοι θα ισοφαρίσουν με σουτ μέσα από την περιοχή του Shay Given του Michael Owen στο 67′ και μετά από ασίστ του Steven Gerrard. Αυτό ήταν και το τελευταίο επίσημο γκολ του Michael Owen με την Κόκκινη φανέλα, καθώς το καλοκαίρι θα μετακινιόταν στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Real.

Το παιχνίδι αυτό ήταν επίσης το τελευταίο για τους Emile Heskey, Danny Murphy & Gerard Houllier, με τον Emile Heskey να έχει ήδη συμφωνήσει για την μετεγγραφή του στην Birmingham City, τον Gerard Houllier να απολύεται λίγο καιρό αργότερα και τον Danny Murphy να μετακινείται στο Λονδίνο για χάρη της Charlton Athletic, μετά την άφιξη του Rafa Benitez, καθώς ο Ισπανός manager δεν του εγγυόταν τον χρόνο συμμετοχής που ζητούσε ο Άγγλος μέσος.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν εκείνο το απόγευμα Σαββάτου 44.172 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mike Riley.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 16′:46″, μπορείτε να δείτε το γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 15/5/2004 Τελευταία «παράσταση» για 4 με Newcastle
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com