Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς 19 Ιουνίου η ημερομηνία επανέναρξης της PL

Προς 19 Ιουνίου η ημερομηνία επανέναρξης της PL

Συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης είχαν χθες οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων της Premier League, με την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος να είναι πιθανό να πάει μια εβδομάδα αργότερα μετά από όλα όσα ειπώθηκαν.

Οι προπονητές, όπως σας γράψαμε και χθες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους αναφορικά με την ημερομηνία επανέναρξης, αφού θεωρούν πως δεν θα προλάβουν οι ποδοσφαιριστές να βρεθούν στην επιθυμητή κατάσταση μέχρι να επανεξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού θα απουσιάζουν για δύο και πλέον μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η Premier League κατανοεί τις ανησυχίες των προπονητών και σκέφτεται να μεταφέρει την ημερομηνία επανέναρξης στις 19 Ιουνίου από τις 12, όπως αποκαλύπτει η Telegraph.

Παίκτες και προπονητές θέλουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στους αγώνες, ακολουθώντας πάντα τα νέα πρωτόκολλα που τους δόθηκαν.

Μόνο ένας προπονητής κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης εξέφρασε τους φόβους του αναφορικά με την επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά στο τέλος της συζήτησης έδειξε και εκείνος να κατανοεί πως η επιστροφή μπορεί να επιτευχθεί με ασφάλεια, αν ακολουθηθούν τα νέα πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με το πλάνο της Premier League, οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα σε γκρουπ των πέντε και θα έχουν περίπου ένα μήνα στη διάθεση τους μέχρι την επανέναρξη των αγώνων, αν τελικά αυτή μεταφερθεί στις 19 Ιουνίου.

Όλα όσα θα αλλάξουν στις προπονήσεις των ομάδων της Premier League μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Ενδέχεται να καθυστερήσει η ημερομηνία επανέναρξης της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com