Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως θα είναι οι προπονήσεις των ομάδων της Premier League

Πως θα είναι οι προπονήσεις των ομάδων της Premier League

Εκτός από τους προπονητές, συζήτησαν και οι αρχηγοί των ομάδων της Premier League για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για την επιστροφή στις προπονήσεις, η οποία αναμένεται να γίνει από την Δευτέρα αλλά αρχικά σε γκρουπ.

Παίκτες και προπονητές συμφώνησαν πως πρέπει όλα να γίνουν σωστά αυτή την εβδομάδα όσο αφορά τα τεστ, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις με την έναρξη της επόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τουλάχιστον δύο τεστ για τον κορονοϊό ανά εβδομάδα, ενώ θα υποβληθούν και σε ένα mini checkup πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις για τυχόν καρδιακά προβλήματα.

Τα meetings του προπονητή με τους ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τηλεδιάσκεψη, ενώ θα αποστέλλονται στην Premier League βίντεο από τις προπονήσεις.

Η τηλεδιάσκεψη των παικτών πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των Jordan Henderson, Harry Maguire, Cezar Azpilicueta, Mark Noble και Troy Deeney μεταξύ άλλων, με ορισμένους αρχηγούς να μεταφέρουν φόβους των συμπαικτών τους.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που φοβούνται να επιστρέψουν στις προπονήσεις επειδή έχουν έγκυες συζύγους στο σπίτι ή άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει τα νέα πρωτόκολλα και θα πρέπει να τα ακολουθήσουν, αν επιθυμούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι παίκτες των ομάδων της Premier League θα πρέπει να καταφθάνουν στο προπονητικό κέντρο με τα ρούχα της προπόνησης και με το δικό τους αυτοκίνητο. Η θερμοκρασία τους θα ελέγχεται μόλις φτάσουν στο προπονητικό κέντρο και θα πρέπει να παρκάρουν το αμάξι τους τουλάχιστον τρεις θέσεις μακριά από το άλλο.

Τα φαγητά δεν θα επιτρέπονται και οι προπονήσεις θα έχουν διάρκεια 75 λεπτών και θα γίνονται σε γκρουπ των πέντε παικτών. Θα τους δοθεί η οδηγία να έχουν καλυμμένο το πρόσωπο τους με μια μάσκα, ενώ τα τάκλιν θα απαγορεύονται όπως αναφέραμε και χθες.

Η μπάλα, ο αγωνιστικός χώρος, τα δοκάρια, οι κώνοι, τα σημαιάκια του κόρνερ και ο εξοπλισμός της προπόνησης θα αποστειρώνται καθημερινά.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, οι παίκτες θα πηγαίνουν κατευθείαν στο σπίτι τους με το αυτοκίνητο τους.

Όσοι βρίσκονταν εκτός Αγγλίας λόγω του κορονοϊού, θα μείνουν εκτός προπονήσεων για 14 μέρες.

Αλλάζουν πράγματα στις προπονήσεις της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com