Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «Οι ιδιοκτήτες της Man. City προσπάθησαν να αγοράσουν την Liverpool»

Souness: «Οι ιδιοκτήτες της Man. City προσπάθησαν να αγοράσουν την Liverpool»

O Graeme Souness.

Την αποκάλυψη πως οι ιδιοκτήτες της Manchester City προσπάθησαν να αγοράσουν πρώτα την Liverpool έκανε ο Graeme Souness στο σημερινό Sky Football Show του Sky Sports.

Ο πρώην μέσος των Reds μίλησε για μια συζήτηση που είχε στο Dubai με την Amanda Staveley, η οποία είχε συμμετοχή στην πώληση της Manchester City στον Sheikh Mansour.

Η Amanda Staveley είναι οπαδός της Liverpool, κάτι που αποκάλυψε στον Souness και ο Σκωτσέζος την ρώτησε γιατί δεν προσπάθησε να ωθήσει τον Σεΐχη να εξαγοράσει τους Reds και όχι τους Cityzens.

Ο Souness ανέφερε σήμερα το πρωί:

“ Θα σας πω μια σύντομη ιστορία. Βρέθηκα στο Dubai πριν από 12-13 χρόνια και είχα μείνει στο Atlantis Hotel με την γυναίκα μου και τον γιό μου. Επισκεφθήκαμε το Nobu Restaurant, το οποίο ήταν άδειο μετά το τέλος του μεσημεριανού και καθώς φεύγαμε, είδαμε μερικούς να κάθονται στο μπαρ. ”

“ Καθώς φεύγαμε, ήρθαν κάποιοι και μας συστήθηκαν και έπειτα εμφανίστηκε μια κυρία για να μας συστηθεί και εκείνη. Μας συστήθηκε ως Amanda και μας είπε πως είναι οπαδός της Liverpool. ”

“ Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας, αποκάλυψε πως ήταν υπεύθυνη για την πώληση της Manchester City στην οικογένεια του Abu Dhabi. Της απάντησα: “ Πριν πέντε λεπτά μας είπες πως είσαι οπαδός της Liverpool, γιατί δεν προσπάθησες να τους φέρεις στην Liverpool; ”

“ Μου απάντησε πως το προσπάθησε ξανά και ξανά, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστείς με τον Hicks και τον Gillet και τελικά σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις. ” Είπε ο Souness.

Τώρα, η Staveley εργάζεται για να ολοκληρωθεί η εξαγορά της Newcastle.

Οι Hicks και Gillet μπλόκαραν την πώληση της Liverpool στους τωρινούς ιδιοκτήτες της City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com