Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Προτιμώ τον Messi από τον Cristiano Ronaldo»

Klopp: «Προτιμώ τον Messi από τον Cristiano Ronaldo»

Την δική του απάντηση το δίλλημα Lionel Messi ή Cristiano Ronaldo έδωσε και ο Jürgen Klopp, επιλέγοντας τον ποδοσφαιριστή της Barcelona και όχι τον Πορτογάλο επιθετικό της Juventus.

Η γνωστή ερώτηση Lionel Messi ή Cristiano Ronaldo έγινε στον Γερμανό από το κανάλι του YouTube, freekickerz:

“ Για εμένα Messi, αλλά δεν θα μπορούσα να θαυμάζω τον Ronaldo περισσότερο από όσο τον θαυμάζω ήδη. Η εξήγηση μου είναι η εξής: Έχουμε αντιμετωπίσει και τους δύο και είναι σχεδόν αδύνατο να αμυνθείς εναντίον τους. ”

“ Ο Messi όμως είχε πολύ λιγότερα φυσικά προσόντα. Αν χρειαζόταν να φτιάξεις τον τέλειο παίκτη, θα είχε το ύψος του Ronaldo και θα έπρεπε να πηδάει τόσο ψηλά όσο εκείνος και να τρέχει τόσο γρήγορα. ”

“ Αν τα προσθέσουμε αυτά στην συνολική του ποδοσφαιρική στάση, γίνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. ”

“ Από την άλλη έχουμε τον μικρό, Messi που τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα. Αυτός είναι ο λόγος που μάλλον που αρέσει λίγο περισσότερο στο γήπεδο, αλλά και ο Cristiano Ronaldo είναι ένας απίστευτος παίκτης. ”

“ Είναι μια δύσκολη επιλογή, γιατί και οι δύο έχουν κάτι κοινό. Έχουν αφήσει το στίγμα τους εδώ και πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπάρχουν και ορισμένοι νέοι παίκτες που μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά εκείνοι το έχουν κάνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι απίστευτο. ”

Ο Messi έγραψε το 3-0 με εκτέλεση φάουλ στον περσινό πρώτο ημιτελικό του Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com