Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Δεν ξέρω αν ταιριάζει στη Liverpool ο Mbappe»

Barnes: «Δεν ξέρω αν ταιριάζει στη Liverpool ο Mbappe»

Για τα μεταγραφικά της Liverpool μίλησε ο θρύλος της ομάδας, John Barnes και έθεσε το ερώτημα αν ταιριάζει στους Reds ο Kylian Mbappe της Paris Saint-Germain.

Ο Barnes είπε στην Daily Mail για την περίπτωση του Mbappe:

“ Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσουν έναν επιθετικό, αν φύγει κάποιος από την τριάδα αλλά αυτός ο παίκτης θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια που θέλει ο Klopp. ”

“ Ο Kylian Mbappe είναι φανταστικός με την μπάλα στα πόδια, θα μπορεί όμως να κάνει και άλλα πράγματα. Θεωρώ πως δεν θα αλλάξει την στάση του, εφόσον είναι σούπερσταρ από τα 21 του. ”

Έπειτα εξήγησε το σκεπτικό του:

“ Θεωρώ πως ο Firmino είναι ο πιο σημαντικός επιθετικός στην ομάδα, λόγω αυτών που προσφέρει.”

“ Ο Klopp αγοράζει παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημα του και δεν το κάνει μόνο και μόνο, επειδή ήταν καλοί στις προηγούμενες ομάδες τους. ”

“ Το 99% των ανθρώπων δεν θα επέλεγαν τον Henderson ή τον Wijnaldum αντί του Kevin De Bruyne ή του David Silva ή ακόμα και από τους James Maddison ή Jack Grealish, αλλά κάνουν την δουλειά για την Liverpool. ” Είπε ο Barnes.

“ Οι Divock Origi και Xherdan Shaqiri αγωνίστηκαν στον ημιτελικό με την Barcelona και έδειξαν πως ήταν έτοιμοι. Αυτό δείχνει πως προπονούνται καλά περιμένουν την ευκαιρία τους. ”

“ Ο Jürgen έχει δημιουργήσει αυτό το περιβάλλον. Μια από τις πιο γενναίες αποφάσεις που πήρε ήταν που άφησε τον Coutinho να φύγει και δεν τον αναπλήρωσε. Η Liverpool τον εμπιστεύεται. ”

Ο Kylian Mbappe είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com