Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/5/1978 Γεννιέται ο Igor Biscan (vid)

Σαν σήμερα: 4/5/1978 Γεννιέται ο Igor Biscan (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται το 1978 στο Zagreb της Κροατίας, ο διεθνής με την ομάδα της χώρας του πρώην μέσος των Κόκκινων, ο Igor Biscan.

Θα ξεκινήσει την καριέρα του από την ομάδα της πόλης του την Dinamo Zagerb, για να τον φέρει στο Anfield ο Gerard Houllier, τον Δεκέμβριο του 2000 πληρώνοντας την ρήτρα στην ομάδα του, που ήταν 5,5 εκ. λίρες.

Στους Reds θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2005, συμπληρώνοντας 118 εμφανίσεις με την famous Red shirt και σημειώνοντας 3 γκολ. Θα είναι μέλος των ομάδων που κατέκτησαν το League Cup το 2001 και το 2003, το F.A. Cup το 2001, το UEFA Super Cup & το Charity Shield 2001, όπως επίσης το Champions League το 2005 έχοντας μάλιστα σημαντική συμμετοχή στους αγώνες για το δρόμο προς τον τελικό της Πόλης. Λόγω του κανονισμού της UEFA, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση του UEFA 2001 με τους Κόκκινους, λόγω συμμετοχών του με την Dinamo Zagerb στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκείνη την χρονιά.

Το καλοκαίρι του 2005 θα μετακινηθεί στην Ελλάδα με ελεύθερη μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό, στον οποίο παρέμεινε δύο χρονιές. Μάλιστα στο τέλος της πρώτης χρονιάς, θα τιμηθεί από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool, σε μία ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν του για την προσφορά του στον Σύλλογο (μπορείτε να δείτε το σχετικό video εδώ)

Απολαύστε παρακάτω ένα μικρό αφιέρωμα στον Igor Biscan και τα γκολ που σημείωσε με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 4/5/1978 Γεννιέται ο Igor Biscan
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com