Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL στοχεύει να επιστρέψει κεκλεισμένων των θυρών τον Ιούνιο

Η PL στοχεύει να επιστρέψει κεκλεισμένων των θυρών τον Ιούνιο

Για την ερχόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η νέα τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων του πρωταθλήματος με την Premier League, η οποία στοχεύει να επιστρέψει στα μέσα Ιουνίου κεκλεισμένων των θυρών, όπως μετέδωσε πριν λίγο το Sky Sports.

Την Παρασκευή θα εκπροσωπηθούν και οι 20 ομάδες και θα συζητήσουν για τους τρόπους επιστροφής του πρωταθλήματος, κάτι που θα συμβεί μόλις ανάψει το πράσινο φως η Κυβέρνηση.

Η Κυβέρνηση θα συζητήσει για ενδεχόμενη χαλάρωση των μέτρων στις 7 Μαΐου και μέχρι τότε δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή.

Οι ομάδες όμως θα μπορέσουν ενδεχομένως να επιστρέψουν στις προπονήσεις κατά τα μέσα του Ιουνίου, αν το επιτρέψουν οι αποφάσεις που θα πάρει η Κυβέρνηση στις 7 Μαΐου.

Ο Boris Johnson, ο οποίος επέστρεψε στην Downing Street δήλωσε το πρωί της Δευτέρας πως το Ηνωμένο Βασίλειο έχει σημειώσει πρόοδο στη μάχη κατά του κορονοϊού, αλλά συμβούλεψε τους πολίτες να συνεχίσουν να υπακούν τις οδηγίες των ειδικών και να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η Κυβέρνηση είναι υπέρ της επιστροφής του ποδοσφαίρου και των υπόλοιπων αθλημάτων, αλλά δεν πρόκειται να πάρει κάποια βιαστική απόφαση.

Πριν επιστρέψει η Premier League θα πρέπει να έχουν κάνει το τεστ του κορονοϊού όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο των ομάδων και οι διαιτητές.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι αγώνες που απομένουν θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες, όπως το Wembley και το St George’s Park.

Την Παρασκευή θα συζητήσει ξανά η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com