Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/4/1974 Ισόπαλη «ματσάρα» με West Ham Utd (vid)

Σαν σήμερα: 27/4/1974 Ισόπαλη «ματσάρα» με West Ham Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bill Shankly θα έρθουν ισόπαλοι με την West Ham Utd στο Upton Park για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος!

Οι Κόκκινοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο, έχοντας κατά νου ότι δεν είχαν κανένα περιθώριο απώλειας καθώς κυνηγούσαν την πρωτοπόρο Leeds Utd. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους Reds, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ του Frank Lampard στο 31′ (καλά καταλάβατε, πατέρας του μετέπειτα άσσου της Chelsea).

Οι Reds ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν με μία λόμπα του John Toshack στο 58′, μέσα από την περιοχή του Mervyn Day. Τα Σφυριά πήραν εκ νέου το προβάδισμα με άλλο ένα καταπληκτικό γκολ, αυτή την φορά από τον Trevor Brooking στο 67′, για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι Κόκκινοι με τον Kevin Keegan στο 90′, από σέντρα του Steve Heighway.

Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό σε ταχύτητα, ρυθμό, τεχνική, δύναμη και σκληρότητα κάποιες φορές, σε τέτοιο βαθμό που συνεπήρε το κοινό σε βαθμό που ακόμα και ο Bill Shankly, δεν είχε συνειδητοποιήσει το τελικό σκορ!

Το παιχνίδι στο Upton Park εκείνο το απόγευμα Σαββάτου παρακολούθησαν 36.160 θεατές.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 27/4/1974 Ισόπαλη «ματσάρα» με West Ham Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com