Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η FIFA προτείνει να επιτρέπονται 5 αλλαγές όταν επιστρέψει το ποδόσφαιρο

Η FIFA προτείνει να επιτρέπονται 5 αλλαγές όταν επιστρέψει το ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του ποδοσφαίρου, όπως σας έχουμε μεταφέρει ξανά δεν αργεί, με την Γερμανία να βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτή και η FIFA προτείνει να επιτρέπονται πέντε αλλαγές και όχι τρεις μέχρι το τέλος της σεζόν, διότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν έναν μεγάλο αριθμό αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι ομάδες όμως, σύμφωνα με την πρόταση της FIFA θα μπορούν να κάνουν αλλαγές μόνο σε τρεις διαφορετικές φάσεις, συμπεριλαμβανουμένου του ημιχρόνου, ώστε να μην διακόπτεται πολλές φορές ο αγώνας και χάνεται ο ρυθμός.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν μετά από μια πολύ μεγάλη διακοπή και είναι βέβαιο πως θα τους χρειαστεί χρόνος μέχρι να βρουν τα πατήματα και τον ρυθμό τους. Οι περισσότερες αλλαγές θα βοηθήσουν στην μη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών.

Οι πέντε αλλαγές θα αφορούν την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, όπως ξεκαθάρισε η FIFA ενώ θα επιτρέπεται ακόμη μια, αν ο αγώνας οδηγηθεί στην παράταση.

Αν η συγκεκριμένη πρόταση της FIFA εγκριθεί από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους κανονισμούς του αθλήματος, θα τεθούν σε ισχύ για τα εναπομείναντα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν, καθώς και για την επόμενη, όπως και για το EURO 2020, το οποίο έχει αναβληθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

O Harvey Elliott παίρνει τη θέση του Mo Salah στο παιχνίδι με τη Sheffield United στο Anfield, το πρώτο της Liverpool για το 2020.
O Harvey Elliott παίρνει τη θέση του Mo Salah στο παιχνίδι με τη Sheffield United στο Anfield, το πρώτο της Liverpool για το 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com