Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Harvey Elliott για τη βοήθεια πού του προσφέρει ο Salah

Ο Harvey Elliott για τη βοήθεια πού του προσφέρει ο Salah

O Harvey Elliott παίρνει τη θέση του Mo Salah στο παιχνίδι με τη Sheffield United στο Anfield, το πρώτο της Liverpool για το 2020.

 

Ο Harvey Elliott ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι από τη Fulham στη Liverpool, στην ηλικία των 16 χρονών, γιόρτασε τα 17 γενέθλια του τον περασμένο μήνα.

Η αρχή της καριέρας του στους Κόκκινους δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον του και με δεδομένο ότι το περισσότερο μέρος της σαιζόν προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα, αναμένεται να υπογράψει το καλοκαίρι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος παίκτης των Κόκκινων ασκεί τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω του, απάντησε αβίαστα ότι αυτός ο παίκτης είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός.

«Θα έλεγα ο Βασιλιάς» είπε.

«Μόνο και μόνο από το στυλ παιχνιδιού του αλλά και για το ποιος είναι μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.»

«Κοιτώντας τη θέση που παίζω ,τον έχω ήδη ως είδωλο.»

«Όταν παίζω εναντίον του στην προπόνηση μαθαίνω πολλά από αυτόν. Ακόμα και στο γυμναστήριο μου υποδεικνύει να πιέζω περισσότερο τον εαυτό μου.»

«Το να υπάρχει στην ομάδα αυτός ο παίκτης, και να τον βλέπουν οι νέοι παίκτες αποτελεί πολύ μεγάλη επίδραση», συνέχισε.

Ο Elliott ανέφερε επίσης και τη σημαντική βοήθεια που παρέχουν στους νέους παίκτες των Κόκκινων, οι πιο έμπειροι  James Milner και Adam Lallana.

«Αυτοί οι δύο, ο εθισμός τους στη δουλειά, στην προπόνηση, αλλά και στο γυμναστήριο είναι πραγματικά απίστευτος, αφού πάντα θέλουν να κάνουν το κάτι επιπλέον.»

«Είναι τόσο επαγγελματίες.»

«Όλη η ομάδα είναι, αλλά αυτοί οι δύο βρίσκονται στο γυμναστήριο μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσει η προπόνηση θέλοντας πάντα να κάνουν κάτι έξτρα.»

«Ο Millie αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Όλοι οι νέοι παίκτες μαθαίνουμε από αυτόν.»

«Πάντα μας δίνει πληροφορίες θέλοντας να μας βελτιώσει. Μας δίνει κίνητρα θέλοντας να βγάζουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας.»

Όταν ο Elliott ,ο οποίος έχει ένα μετάλλιο FIFA World Cup Winners στην κατοχή του, ρωτήθηκε ποιος είναι ο στόχος του στη Liverpool, απάντησε «Θέλω να κερδίσω τα πάντα με αυτή την ομάδα. Επιθυμώ να γίνω όπως ο Steven Gerrard. Θέλω να γίνω τόσο μεγάλος θρύλος όσο αυτός.»

«Θέλω να κερδίσω την Premier League και το Champions League με αυτή την εκπληκτική ομάδα, και θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ.»

«Ο Jurgen Klopp; Αποτελεί όνειρο ζωής κάθε παίκτη να συνεργάζεται μαζί του.»

«Πολλοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι η εικόνα του είναι αυτή που είναι λόγω των αστείων που κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν παρατά τα αστεία και γίνεται σοβαρός, όλοι μας έχουμε στραμμένη την προσοχή στη δουλειά μας και βγάζει πάντα τον καλύτερο εαυτό μας.» ολοκλήρωσε ο Elliott.

Harvey Elliott και Mo Salah.
Harvey Elliott και Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com