Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > McBurnie: «Ένιωθα σαν κοριτσάκι αντιμετωπίζοντας τον van Dijk!»

McBurnie: «Ένιωθα σαν κοριτσάκι αντιμετωπίζοντας τον van Dijk!»

Ένα μάλλον ασυνήθιστο κομπλιμέντο για τις αμυντικές ικανότητες και τη σωματική διάπλαση του Virgil van Dijk έκανε ο Oli McBurnie!

Σε δηλώσεις του στο podcast Keeping the Ball on the Ground της Sheffield Star, ο βασικός επιθετικός της Sheffeld United -ο οποίος έχει ήδη αντιμετωπίσει εις διπλούν τον Ολλανδό τη φετινή σεζόν- ουσιαστικά ανέφερε ότι οι παραπάνω αρετές του βασικού κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας τον έκαναν να νιώθει ανίσχυρος!

Ας μπούμε στο θέμα, βλέποντας τι ακριβώς είπε ο McBurnie:

«Μου πήρε μερικούς μήνες για να γίνω αρκετά γρήγορος (για το επίπεδο της Premier League σε σύγκριση με αυτό της Championship). Έπρεπε να κάνω γυμναστήριο για πρώτη φορά στη ζωή μου!»

«Έκανα μία αναπήδηση σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης του van Dijk και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω λίγες πιέσεις πάγκου. Είχε τα πάντα και ένιωθα σαν μικρό κορίτσι όταν βρισκόμουν εναντίον του.»

«Είμαι πιο αδύνατος από πολλούς αμυντικούς, οπότε όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα τους σκουντάω ελαφρώς, και αυτό πάντα λειτουργούσε μέχρι τότε, σε οποιοδήποτε επίπεδο.»

«Το προσπάθησα και με τον van Dijk. Βρισκόταν εκτός ισορροπίας, και προσπάθησα να κάνω αυτή την αναπήδηση εναντίον του. Εκείνη την ώρα σκέφτηκα: ‘Πρέπει να φύγω, και να πάω να αντιμετωπίσω τον Joel Matip καλύτερα!'»

Μία από τις εναέριες μονομαχίες με τον van Dijk πού τόσο πολύ ταλαιπώρησαν τον Oli McBurnie!
Μία από τις εναέριες μονομαχίες με τον van Dijk πού τόσο πολύ ταλαιπώρησαν τον Oli McBurnie!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com