Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lineker: «Θα είναι άδικο για τη Liverpool να γίνει ο,τι έγινε στην Ολλανδία»

Lineker: «Θα είναι άδικο για τη Liverpool να γίνει ο,τι έγινε στην Ολλανδία»

Ο Gary Lineker έσπευσε να υπεραμυνθεί της Liverpool,μετά την απόφαση της Ολλανδικής Ομοσπονδίας για την ολοκλήρωση της  Eredivisie χωρίς πρωταθλητή.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή το βράδυ, η Ολλανδική Ομοσπονδία δημοσίευσε την απόφαση της να μην διεξαχθούν οι 9 που είχαν απομείνει, αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ επίσης καμία ομάδα δεν πέφτει κατηγορία αλλά και καμία δεν ανεβαίνει.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Eredivisie, βρίσκονται οι Ajax και AZ Alkmaar, με την ομάδα του Amsterdam να προηγείται στη διαφορά τερμάτων.

Είναι προφανές ότι η απόφαση των Ολλανδών ανησύχησε ένα μεγάλο μέρος των οπαδών της Liverpool- όσο αφορά τις ελπίδες τους για κατάκτηση της Premier League, αν και η UEFA εξήγησε αυτή την εβδομάδα ότι η τύχη του κάθε πρωταθλήματος στην Ευρώπη θα πρέπει να αποφασιστεί από την αντίστοιχη Ομοσπονδία.

Με την Διοίκηση της Premier League ότι θα πρέπει το πρωτάθλημα να συνεχιστεί, και να πραγματοποιηθούν οι αγωνιστικές που έχουν απομείνει, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι Κόκκινοι προηγούνται με 25 βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία, ο Lineker υποστήριξε ότι θα ήταν άδικο να μην απονεμηθεί ο τίτλος στους Κόκκινους.

Απαντώντας σε tweet του Piers Morgan ο οποίος έγραψε ότι  «Η Ολλανδία το συνειδητοποίησε αυτό, ενώ εμείς προσπαθούμε να σώσουμε μια σαιζόν που δεν γίνεται να σωθεί» , ο Gary Lineker έγραψε «Πες το αυτό στους οπαδούς της Liverpool. Αν και η προοπτική φαίνεται σημαντική κατά τη διάρκεια αυτών των άσχημων καιρών, θα ήταν πιο δίκαιο να προσπαθήσουμε και να τελειώσουμε τη σαιζόν. Μπορεί να γίνει;  Ίσως όχι, αλλά αυτή είναι διαφορετική ερώτηση.»

O Gary Lineker.
O Gary Lineker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com