Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Johnson: «Ο Benitez δεν προσπαθούσε να γίνει φίλος μας»

Johnson: «Ο Benitez δεν προσπαθούσε να γίνει φίλος μας»

Συνέντευξη στο TalkSport παραχώρησε ο πρώην δεξιός μπακ της Liverpool, Glen Johnson αποκάλυψε ποιος είναι ο χειρότερος προπονητής, με τον οποίο έχει δουλέψει ως ποδοσφαιριστής.

Ήταν ο Rafa Benitez, ο οποίος τον έφερε στην Liverpool το καλοκαίρι του 2009:

“ Ο καλύτερος προπονητής που είχα ήταν σίγουρα ο Harry Redknapp. Ήταν σαν ένας από εμάς και στέλναμε μηνύματα για ιπποδρομίες. Του άρεσε να βλέπει τους παίκτες του να το απολαμβάνουν. ”

“ Ποιος ήταν όμως η χειρότερος; Θα πω τον Benitez, αλλά είναι μια δύσκολη επιλογή, γιατί ήταν καλός και κακός ταυτόχρονα. Ποτέ δεν προσπαθεί να γίνει φίλος σου, υπό αυτή την έννοια εννοώ πως ήταν ο χειρότερος προπονητής. ”

“ Ο Harry προσπαθούσε να γίνει κολλητός σου και να σου βγάλει έτσι τον καλύτερο σου εαυτό. Ο Benitez θα σου έβγαζε τον καλύτερο σου εαυτό, με το να μην προσπαθεί να γίνει φίλος σου. ”

“ Αυτός όμως είναι και ο λόγος που τον λάτρευα. Ήξερε πως να συμπεριφερθεί στους ανθρώπους στην δουλειά του, αλλά δεν το έκανε με φιλικό τρόπο. ” Είπε ο Glen Johnson.

“ Θα έβγαζε τον Torres στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ όλοι θα του έλεγαν συγχαρητήρια για το hat trick, εκείνος θα περπάταγε απλά δίπλα του και θα του έλεγε: Ναι, αλλά έπρεπε να βάλεις τέσσερα. ”

“ Θα τον έβαζε κάτω και θα του έλεγε πως δεν είναι ευχαριστημένος με τα τρία γκολ. ”

“ Θα σου έβγαζε τον καλύτερο εαυτό με το να ξέρει τι να σου πει και πότε να στο πει. Δεν θα έκανε αστείο μαζί σου. Αυτό δεν αποτελεί κάτι αρνητικό για εκείνον. Λάτρευα τον Benitez. Απλώς κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. ”

Ο Glen Johnson χάρισε το διπλό στους Reds επί της Chelsea την σεζόν 11-12.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com