Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/4/2006 Πρόκριση επί Chelsea στον τελικό F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα: 22/4/2006 Πρόκριση επί Chelsea στον τελικό F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν στον ημιτελικό του F.A. Cup την Chelsea στο Old Trafford και θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Το γκολ του Riise με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους Reds στο 21′ από ασίστ του Steven Gerrard, για να έρθει το εξαιρετικό γκολ από τον Luis Garcia στις αρχές του β’ ημιχρόνου (53′) και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα μας. Μάλιστα έγινε ιδιαίτερος λόγος για το γκολ αυτό, καθώς πέρασε καθαρά την γραμμή του τέρματος, το οποίο έγινε και αναμνηστικό χιουμοριστικό μπλουζάκι, για να πικάρει τους Μπλε σχετικά με τον ημιτελικό του Champions League την περασμένη χρονιά, όπου υποστήριζαν ότι στο γκολ του ίδιου Κόκκινου παίκτη δεν πέρασε ποτέ την γραμμή του τέρματος.

Το μόνο που κατάφερε η Chelsea ήταν να μειώσει το σκορ με τον Drogba στο 70′. Έτσι οι Κόκκινοι θα φτάσουν στον 13ο Τελικό F.A Cup στην Ιστορία τους.

Στο Old Trafford παρακολούθησαν τον ημιτελικό εκείνο το απόγευμα Σαββάτου 64.471 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Graham Poll.

Οι ομάδες όπως αγωνίστηκαν σ’ εκείνο το ματς :

Chelsea: Cudicini, Paulo Ferreira, Gallas, Terry, Del Horno (Robben 45), Essien, Lampard, Makelele, Geremi (Duff 62), Crespo (Joe Cole 62), Drogba.

Liverpool: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Gerrard, Alonso, Sissoko, Kewell (Traore 78), Luis Garcia (Morientes 82), Crouch (Cisse 69).

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 22/4/2006 Πρόκριση επί Chelsea στον τελικό F.A. Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com