Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Raheem Sterling vs Brendan Rodgers !

Raheem Sterling vs Brendan Rodgers !

Τρία χρόνια πριν η κατακερματισμένη σχέση του πρώην manager της Liverpool παίξει κι αυτή τον ρόλο της στην «φυγή» του Sterling αντί 49 εκατομμυρίων λιρών, που τον οδήγησε στην αγκαλιά της City, υπήρξε μια έντονη διαμάχη μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Κόκκινων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τέτοιου είδους συμβάντα αποτελούν κοινό μυστικό στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου παίκτες και managersανταλλάσουν κουβέντες, αλλά συνήθως ξεχνιούνται με την πάροδο του χρόνου.

Το συγκεκριμένο συμβάν όμως μεταξύ Sterling και Rodgers –το 2012, δεν ξεχάστηκε ποτέ.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με τους Κόκκινους την προηγούμενη σαιζόν, ο Sterling ήταν ένας από τους νέους παίκτες που ο Rodgers είχε συμπεριλάβει στην αποστολή του στις Η.Π.Α δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες του της πρώτης ομάδας θα απουσίαζαν από την προετοιμασία λόγω του EURO 2012.

Ο manager ,με καταγωγή από την Βόρειο Ιρλανδία ,είχε μόλις αναλάβει τα ηνία στο Anfield –ερχόμενος από τη Swansea, αντικαθιστώντας τον θρύλο των Κόκκινων SirKenny Dalglish .

Δυστυχώς την διαμάχη μεταξύ Rodgers και Sterling την ‘έπιασε’ η κάμερα του FOX documentary,Being:Liverpool.

Ο Rodgers φαίνεται να λέει στον Sterling«χρησιμοποίησε το μυαλό σου» και «στάσου στα πόδια σου» πριν τον απειλήσει ότι θα τον στείλει πίσω στο σπίτι του, αφού δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απάντηση του παίκτη.

«Αυτό που θα πω τώρα είναι για τους νέους παίκτες και πρέπει να δώσετε προσοχή.» συνέχισε ο Rodgers.

«Εσύ (Sterling) ξαναπές ‘ήρεμα’ σε μένα όταν σου μιλάω και παίρνεις το πρώτο αεροπλάνο για το σπίτι»

Ο Sterling απάντησε «δεν είπα αυτό, είπα…» για να του ανταπαντήσει ο Rodgers «ξέρεις τι είπες όπως το ξέρω κι εγώ.»

Ο Ryan McLaughlin, πρώην αμυντικός των Κόκκινων που είχε ταξιδέψει κι αυτός με την αποστολή, αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από το περίφημο συμβάν.

«Ο Brendan ήθελε να επιδείξει τον έλεγχο του πάνω στην ομάδα.» είπε στην The Athletic.

«Δεν ήθελε οι νέοι παίκτες να ‘καβαλήσουν το καλάμι’» συνέχισε.

«Δεν ήθελε να έχουμε ούτε ακριβά αυτοκίνητα ούτε επώνυμες τσάντες και μας έλεγε πάντοτε ότι αν και προπονείσαι με τη Liverpool, δεν σημαίνει ότι θα παίξεις και για τη  Liverpool.»

«Ο Raheem ήταν ήδη μεγάλο όνομα και φαινόταν προορισμένος για να καταφέρει μεγάλα πράγματα.»

«Ο Brendan πίστεψε ότι ο Raheem του απάντησε πολύ πιο γρήγορα από όσο θα έπρεπε και δεν ήθελε να φανεί ότι χάνει τον  έλεγχο στα αποδυτήρια.»

«Δεν νομίζω όμως ότι χρειαζόταν να το κάνει αυτό γιατί είχε κερδίσει ήδη τον σεβασμό μας.»

Ο McLaughlin συνέχισε λέγοντας ότι «με αυτό που έγινε, κάποιοι απέκτησαν λάθος εντύπωση για τον Sterling, κάτι που είναι άδικο γιατί είναι πραγματικά καλός χαρακτήρας και προσγειωμένος ως άτομο.»

Ο McLaughlin ολοκλήρωσε λέγοντας ότι σύμφωνα με τον Sterling δεν είχε πει αυτά που του απέδωσε ο Rodgers-ο οποίος παράκουσε σύμφωνα με τον παίκτη της City, και ότι απλά είχε διαμαρτυρηθεί για το φάουλ που του είχε κάνει συμπαίκτης του, ζητώντας να δοθεί ελεύθερο χτύπημα.

«Όταν τελείωσε η προπόνηση εκείνης της ημέρας, καταλάβαμε ότι είχαμε ένα πρόβλημα στην ομάδα» ολοκλήρωσε ο McLaughlin.

Raheem Sterling και Brendan Rodgers συνεργάστηκαν για τρεις σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com