Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool στοχεύει να επιστρέψει μέσα Μαΐου στο Melwood

Η Liverpool στοχεύει να επιστρέψει μέσα Μαΐου στο Melwood

Η Liverpool σκοπεύει να ανοίξει εκ νέου το Melwood στα μέσα Μαΐου, εάν η κυβέρνηση επιλέξει να μην επεκτείνει τους περιορισμούς μετακινήσεων.

Αλλά ο σύλλογος θα συνεχίσει να συμμορφώνεται με τους κανόνες πριν ο Jurgen Klopp και η ομάδα επιστρέψουν στη δράση στο προπονητικό κέντρο τους.

Οι Reds επέλεξαν να κλείσουν εθελοντικά το κέντρο τους την Παρασκευή 13 Μαρτίου σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουν την εξάπλωση του κορονοϊού.

Δέκα ημέρες αργότερα, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, επέβαλε αυστηρά μέτρα περιορισμού σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για την καταπολέμηση του COVID-19, με τον υπουργό Εξωτερικών Dominic Raab να επιβεβαιώνει ότι τα σχέδια αυτά θα παραταθούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες απ’τις 16 Απριλίου.

Εάν οι περιορισμοί αυτοί δεν παραταθούν για άλλη μια φορά, τότε αυτό σημαίνει πως η Liverpool θα μπορέσει να επιστρέψει στο Melwood τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου.

Η επαναλειτουργία του Melwood θα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τους τελευταίους μήνες του συλλόγου στον εμβληματικό κέντρο προπόνησής τους με τη Liverpool να μετακομίζει σ’ένα νέο κέντρο αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών στο Kirkby.

Ωστόσο, υπάρχει ευρεία αποδοχή ότι αυτά τα μέτρα θα επεκταθούν καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο στοχεύει να μειώσει περαιτέρω την εξάπλωση του ιού που έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 16.000 ανθρώπων.

Η εφημεριδα ECHO αναφέρει ότι το προσωπικό της Liverpool μπορεί να επιστρέψει προσωρινά στην προπόνηση στα μέσα Μαΐου καθώς ο Klopp και οι παίκτες του στοχεύουν να εντείνουν τη φυσική τους κατάσταση πριν από την ενδεχόμενη επανέναρξη της Premier League.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να καθοδηγείται από τις τελευταίες οδηγίες των αρχών και θα συνεχίσει την προπόνηση ως ομάδα μόλις αρθούν οι περιορισμοί αυτοί.

Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα, ο μέσος Pedro Chirivella είπε: «Μας έχουν πει ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου θα προπονούμαστε ξεχωριστά. Μετά, τρεις ή τέσσερις εβδομάδες προπόνηση με την ομάδα και αν θα μπορέσουμε, θα παίξουμε τον Ιούνιο. »

Η Liverpool είχε αρχικά επιτρέψει στους τραυματισμένους παίκτες να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων τους στο Melwood μετά την αναστολή της δραστηριότητας στα μέσα Μαρτίου με τους Alisson Becker, Xherdan Shaqiri, Yasser Larouci και Nathaniel Clyne να συνεργάζονται με μια μικρή ομάδα προπονητών.

Ωστόσο, όλοι οι παίκτες προπονούνται στο σπίτι, με την ομαδα να ασκείται μέσω του Zoom στο διαδίκτυο.

Οι παίκτες έχουν επίσης τα ατομικά τους προπονητικά καθεστώτα για να τηρήσουν κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής απουσίας τους από το Melwood και το προπονητικό προσωπικό σκοπεύει να αυξήσει την ένταση των καθεστώτων αυτών τούτη την εβδομάδα.

Στην ομάδα του Klopp θα δοθούν ατομικές προκλήσεις σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες δεν θα είναι πολύ «σκουριασμένοι» όταν το Melwood ανοίξει ξανά τις πόρτες του.

Πιστεύεται ότι η διάθεση, παρά την άνευ προηγουμένου φύση των περιστάσεων και την αβεβαιότητα σχετικά με την επιστροφή της Premier League, είναι υγιής και αισιόδοξη.

Παρ’ότι ο στόχος τους να κερδίσουν έναν τίτλο της Premier League βρίσκεται στην αναμονή, το ηθικό είναι υψηλό στην ομάδα με ηχογραφήσεις από τις συνεδρίες των παικτών να λαμβάνουν μια εξαιρετικά θετική απάντηση από τους οπαδούς.

Η Liverpool χρειάζεται μόλις έξι βαθμούς από τους εννέα τελευταίους αγώνες της Premier League για να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά από το 1990.

Στόχος η επιστροφή στο Melwood στα μέσα του επόμενου μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com