Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > David Seaman: «Πίστευα ότι θα τα καταφέρουν»

David Seaman: «Πίστευα ότι θα τα καταφέρουν»

O David Seaman, o παλιός θρυλικός τερματοφύλακας της Arsenal, παραδέχθηκε ότι περίμενε τη Liverpool να ξεπεράσει τους «Ανίκητους» της Arsenal και εξήγησε ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει την επιτυχία την ομάδα του Jurgen Klopp.

Oι Κόκκινοι είχαν χάσει μόλις 2 βαθμούς στη διάρκεια της σαιζόν της Premier League, πριν ‘σπάσει’ το αήττητο τους στην 28η αγωνιστική της 29ης Φεβρουαρίου με την ήττα σοκ με 3-0 από τη Watford.

H ήττα εκείνη σήμαινε ότι δεν μπορούσαν πλέον να συναγωνιστούν την ομάδα των Κανονιέρηδων της σαιζόν 2003/2004 που είχαν τερματίσει τη σαιζόν χωρίς καμία ήττα.

Η Liverpool όμως χρειάζεται μόνο 9 βαθμούς στους υπόλοιπους 9 αγώνες της για να ξεπεράσει το συνολικό ρεκόρ πόντων της Arsenal εκείνης της περιόδου.

Ο Seaman εξέφρασε την έκπληξη του για την ήττα της Liverpool από τη Watford λέγοντας : «Αν θέλω να είμαι τίμιος περίμενα από τη Liverpool να τα καταφέρει. Φαίνονταν αρκετά καλοί.»

«Κυνηγούν και φέρνουν πίσω την μπάλα και δείχνουν σαν την τέλεια ομάδα. Περίμενε κάποιος να συμβεί αυτό που συνέβη στο Vicarage Road;»

«Ήταν έκπληξη. Αλλά αυτό δείχνει και το επίπεδο που έχει δημιουργήσει η Liverpool. Το έκαναν και πέρυσι, αλλά η Manchester City αποδείχθηκε λίγο καλύτερη. Η Liverpool όμως είναι σαν μια μηχανή.»

«Όλοι κάνουν τέλεια τη δουλειά τους, είναι πολύ καλά οργανωμένοι, εργάζονται σκληρά και είναι σαν να βάζουν χρονόμετρο για το πότε θα κερδίσουν πίσω την μπάλα.» ολοκλήρωσε.

Δύο νίκες μακριά από τον τίτλο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com