Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιμένει προτάσεις ο μάνατζερ του Shaqiri

Περιμένει προτάσεις ο μάνατζερ του Shaqiri

Στην πόρτα της εξόδου από την Liverpool φαίνεται πως βρίσκεται ο Xherdan Shaqiri, αφού έχει πάρει ελάχιστα λεπτά της συμμετοχής την φετινή σεζόν, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί και από πολλούς τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες.

Οι Reds αγόρασαν τον Ελβετό διεθνή από την Stoke City το προπέρσινο καλοκαίρι και τους βοήθησε την σεζόν 2018-19, τόσο στην κατάκτηση του Uefa Champions League, όσο και στην καταπληκτική τους πορεία στην Premier League.

Ο αδερφός του παίκτη των Reds, Erdin που είναι και μάνατζερ του μίλησε στο Kosovo TV:

“ Πιστεύω πως θα υπάρξουν πολλές προτάσεις για τον Xherdan το καλοκαίρι. ”

“ Υπήρξε και τον Ιανουάριο συγκεκριμένο ενδιαφέρον από δύο-τρεις ομάδες. Αυτές οι ομάδες, των οποίων τα ονόματα έχουν ήδη αναφερθεί στα media, θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα. ”

“ Η περίπτωση του Xherdan στην Liverpool δεν είναι εύκολη, λόγω των πολλών μικροτραυματισμών που είχε και κράτησαν περισσότερο από όσο υπολογίζαμε. Ο προπονητής, Jürgen Klopp βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. ”

“ Θεωρώ πως ο Xherdan αξίζει πολλά περισσότερα. Ήταν άτυχος με τους τραυματισμούς, αλλά κάθε φορά που μπορούσε να αγωνιστεί έκανε την δουλειά του και άλλαξε τον αγώνα. ”

Ο Xherdan Shaqiri δύσκολα θα παραμείνει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com