Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκαλύπτει πως περνάει κατά την διάρκεια της καραντίνας

Ο Klopp αποκαλύπτει πως περνάει κατά την διάρκεια της καραντίνας

Στο liverpoolfc.com μίλησε ο Jürgen Klopp και αυτή τη φορά αποκάλυψε πως περνάει κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ποια πράγματα έχει μάθει να κάνει τον τελευταίο καιρό!

Ρωτήθηκε αν έχει μάθει καινούρια πράγματα τον τελευταίο μήνα, εν μέσω καραντίνας:

“ Έχω μάθει πολλά νέα πράγματα! Είμαι πλέον είμαι υπεύθυνος για το πλύσιμο των πιάτων και το απολαμβάνω! Ελέγχω πλέον αυτή τη μηχανή. ”

“ Έφτιαξα επίσης την πρώτη μου ομελέτα! Είμαι 52 και δεν ξέρω να δένω γραβάτες, οπότε αυτή θα είναι η πρόκληση για την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να μάθω να το κάνω αυτό. ”

Αν ασκείται αυτές τις μέρες:

“ Ναι και απολαμβάνω να τρέχω έξω. Τρέχω σχεδόν κάθε μέρα και βελτιώνω τους χρόνους μου! Έχω παραγγείλει ένα ρολόι τρεξίματος και νιώθω πως είμαι φωτιά! ”

Όσο για το ποιες ταινίες έχει παρακολουθήσει:

“ Έχουμε δει ορισμένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες κατά τη διάρκεια του lockdown. Έχω δει τον Iron Man, το Marble Arche και το Downton Abbey. ”

“ Μια καλή ταινία είναι σαν να κάνει διακοπές το μυαλό σου, αλλά εγώ γελάω πολύ δυνατά και για αρκετή ώρα, οπότε δεν είναι πάντα απολαυστικό να βλέπεις κωμωδία μαζί μου! ” Είπε ο Klopp.

Αν έχει δει το Tiger King στο Netflix:

“ Όχι, δεν το έχω δει ακόμα αλλά έχω ακούσει για αυτό. ”

“ Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να θέλετε να το δείτε. ”

Αποκάλυψε πως επικοινωνεί με παλιούς συμμαθητές του:

“ Επικοινωνώ μέσω των social με ανθρώπους που δεν είχα μιλήσει για πολύ καιρό. Έχουμε ένα γκρουπ παλιών συμμαθητών, το οποίο έφτιαξε ο ξάδερφος μου και ξεκινήσαμε στέλνουμε παιδικές φωτογραφίες, έπειτα οι συμμαθητές έστελναν κάθε είδους φωτογραφίες. Ήταν υπέροχο. ”

Επίσης πως είδε ξανά το βίντεο των πανηγυρισμών στην πόλη του Liverpool, την επόμενη της κατάκτησης του Uefa Champions League:

“ Την προηγούμενη εβδομάδα είδα στο YouTube το βίντεο των πανηγυρισμών μας μετά τον τελικό του Champions League. Το έστειλα στο WhatsApp γκρουπ που έχουμε με τα παιδιά με ένα μήνυμα: “Είναι ακόμα αλήθεια”.

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Uefa Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com