Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Premier League συνεχίζει θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν

Η Premier League συνεχίζει θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν

Η σημερινή προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων της Premier League με την διοργανώτρια αρχή ολοκληρώθηκε και δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, όπως άλλωστε αναμενόταν, αλλά ειπώθηκε ξανά πως επιθυμία όλων είναι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Στην τηλεδιάσκεψη εκπροσωπήθηκαν και οι 20 ομάδες του πρωταθλήματος, δεν έγινε όμως κάποια συζήτηση για την μεταγραφική περίοδο, ενώ καμία ομάδα δεν ζήτησε να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου, όπως είχε αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες.

Δεν ζητήθηκαν ούτε οι πιθανές μειώσεις μισθών, αν ομάδες (π.χ. Arsenal) τις έχουν εφαρμόσει ήδη, ενώ η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της, για να το κάνει και εκείνη.

Η Premier League έχει δεσμευτεί να επιστρέψει στα γήπεδα και να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και δώσει το πράσινο φως η Αγγλική Κυβέρνηση, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Προτεραιότητα όλων στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του Κόσμου είναι η υγεία και για αυτό δεν πρόκειται να πάρει κάποιο ρίσκο, επιστρέφοντας πρόωρα στη δράση.

Συζητήθηκαν πιθανές ημερομηνίες και τρόποι επανέναρξης, αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση και αυτό θα συμβεί μόνο όταν μειωθεί η έξαρση του κορονοϊού.

Οι ομάδες της Premier League και οι παίκτες της έχουν προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στο NHS με δωρεές πολλών εκατομμυρίων λιρών και θα συνεχίσουν να το κάνουν και το επόμενο διάστημα, βοηθώντας έτσι με τον δικό τους τρόπο.

Οι προθέσεις της Premier League δεν έχουν αλλάξει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com