Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/4/1995 Δύσκολη νίκη επί της «πεσμένης» Leicester (vid)

Σαν σήμερα: 17/4/1995 Δύσκολη νίκη επί της «πεσμένης» Leicester (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κάμψουν δύσκολα την αντίσταση της ήδη υποβιβασμένης Leicester City στο Anfield για το πρωτάθλημα.

Τι κι αν οι Αλεπούδες είχαν πέσει στην First Division (όπως λεγόταν τότε η Championship), αυτό δεν τους εμπόδισε να βγάλουν την «ψυχή» των Κόκκινων εκείνο το απόγευμα Δευτέρας του Πάσχα των Καθολικών. Για 75 λεπτά κατάφερναν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να κρατούν ανέπαφη την εστία τους, με τρόπο που είχε δημιουργήσει στις κερκίδες ανησυχία για το τελικό αποτέλεσμα.

Την λύση στον γόρδιο δεσμό έδωσαν αρχικά ο John Barnes με «God» Robbie Fowler, όταν ο έμπειρος μέσος τροφοδότησε το νεαρό επιθετικό κι αυτός έξω από την περιοχή, έγραψε το 1-0 στο 75′. Ο ίδιος ο σκόρερ, θα γίνει δημιουργός πέντε λεπτά αργότερα, όταν σε επέλαση του προς την άμυνα των φιλοξενουμένων, έβγαλε με ασίστ μόνο του τον Ian Rush, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Kevin Poole να κάνει το τελικό 2-0 στο 80′.

Η νίκη των Κόκκινων θα τους βρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, θέση στην οποία και τερμάτισαν εκείνη την χρονιά. Στο Anfield προσήλθαν στο match αυτό 36.012 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Graham Poll.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 18′:54″ μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 17/4/1995 Δύσκολη νίκη επί της «πεσμένης» Leicester
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com