Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/4/1976 Νίκη επί Stoke σε παιχνίδι ροντέο (vid)

Σαν σήμερα: 17/4/1976 Νίκη επί Stoke σε παιχνίδι ροντέο (vid)

Τη νίκη επί της Stoke City θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield, με το τελικό σκορ να θυμίζει αγώνα water polo!

Οι Potters θα αιφνιδιάσουν τους Κόκκινους και θα προηγηθούν με τον Terry Conroy στο  30′, για να απαντήσουν οι Reds με τον Phil Neal στο 37′ από το σημείο του πέναλτι και τον John Toshack στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον αφού οι Κόκκινοι θα κάνουν το 3-1 με τον Ray Kennedy στο 51′, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Ian Moores στο 60′, δείχνοντας στους γηπεδούχους ότι δεν είχαν διάθεση να παρατήσουν το παιχνίδι.

Όμως δύο ακόμα κόκκινα γκολ σε διάστημα 5′, τελείωσαν τις όποιες βλέψεις είχαν οι Potters για θετικό αποτέλεσμα, εκείνο το Σαββατιάτικο απόγευμα. Αρχικά ο Emlyn Hughes στο 73′ σημείωσε το 4-2, για να κλείσει τα γκολ των Reds ο David Fairclough στο 78′, ο οποίος είχε περάσει 6′ νωρίτερα στο παιχνίδι, στην θέση του Jimmy Case.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως, δεν σταμάτησαν τις προσπάθειες τους για γκολ, κάτι το οποίο τους αποζημίωσε στο 89′ με το γκολ του Alan Bloor.

Η λήξη του παιχνιδιού, που το παρακολούθησαν 44.069 θεατές στο Anfield, βρήκε τους Κόκκινους στην κορυφή της βαθμολογίας, 1 βαθμό περισσότερο από την Queens Park Rangers. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο R. W. Toseland.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα:

Σαν σήμερα: 17/4/1976 Νίκη επί Stoke σε παιχνίδι ροντέο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com