Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Πως Τερματίζεις Δεύτερος Με 97 Βαθμούς;»

Chamberlain: «Πως Τερματίζεις Δεύτερος Με 97 Βαθμούς;»

Chamberlain: Πως Τερματίζεις Δεύτερος με 97 Βαθμούς;

Ο  Alex Oxlade – Chamberlain σε συνέντευξη που έδωσε στον Ian Wright μιλά για τoν περσινό χαμένο τίτλο από την Manchester city αλλά και για τις φετινές επιτυχίες και ρεκόρ που έφτιαξε η Liverpool.

Η Liverpool φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά μαζεύοντας 82 πόντους μετά από 29 αγωνιστηκές, κάτι για το οποίο ο Klopp ήταν σίγουρος πως θα καταφέρει η Liverpool μετά και την περσινή χαμένη κούρσα τίτλου μαζί με την Manchester city.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

»Πώς γίνεται να κερδίζεις 97 πόντους και να τερματίζεις δεύτερος; Αυτό από μόνο του αποτελούσε μια πρόκληση για εμάς τους ίδιους φέτος, προφανώς και η Manchester City μάζεψε 100 πόντους δύο χρόνια πριν, αλλά δεν μπορόυσε να ήταν πιο τέλεια σεζόν, μιλάμε για ένα ακόμη παιχνίδι, για μια διαφορά νίκης».

»Πρώτα απ’ όλα ήταν και ο σεβασμός απέναντι στην Manchester city, ένα σύνολο παικτών που μάζεψαν 100 και 98 πόντους μέσα σε δύο σεζόν, άρα οι 97 βαθμοί δεν ήταν αρκετοί, θυμάμαι τον Klopp να αναφέρει πως πρέπει να δώσουμε αρκετά ακόμη, τόσο απλά, ήταν ανένδοτος στο ότι δεν ήταν αρκετά αυτά που δώσαμε και νομίζω η στάση του αυτή, είναι και ένας λόγος για τις φετινές μας επιτυχίες».

Ο Chamberlain κάνει αναφορά και για το πως η Liverpool θα μπορέσει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μετά από 3 μήνες περίπου αποχής για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα αστέρια της ομάδας Mane, Salah και Firmino ότι:

»Έχουν κάποια αποστολή να τελειώσουν, είμαι πραγματικά περήφανος για ότι έχουμε καταφέρει την φετινή σεζόν αλλά και για όλα τα παιδιά, τον προπονητή, το Club γενικά ακόμη και τον κόσμο που δουλεύει πίσω από εμάς και όλο το προσωπικό, είμαστε όλοι το ίδιο».

»Βλέπω πως όλοι δίνουν τα πάντα φέτος και είναι αυτή η νοοτροπία που έχει φτιάξει ο προπονητής, παιδιά όπως ο Henderson και ο Milner που είναι ηγέτες για την ομάδα και έχουν βοηθήσει πολύ, έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών».

»Κανείς δεν έχει βάλει τον εγωισμό του πέρα από την ομάδα και τα ίδια μας τα αστέρια δουλεύουν σκληρά, με συνάφεια και ταπεινότητα, η χημεία και η συνεργασία μας σαν σύνολο μας βοηθά στο να φτάσουμε στην σωστή κατεύθυνση, τώρα είμαστε σε αυτήν την κατάσταση έτσι όποτε ξανά επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, θα έρθουμε για να τελειώσουμε την δουλειά που αφήσαμε, δεν μπορούμε να παρασυρθούμε ακόμη».

O Chamberlain στην φετινή νίκη εκτός έδρας επί της West Ham.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com