Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/4/2019 Νίκη επί Chelsea με Φαραωνική «ρουκέτα» (vid)

Σαν σήμερα: 14/4/2019 Νίκη επί Chelsea με Φαραωνική «ρουκέτα» (vid)

Τη νίκη επί της Chelsea θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp, που θα τους έφερνε και πάλι στην κορυφή και τον Mo Salah να απαντά στους Blues επικριτές του με με Φαραωνική «ρουκέτα»!

Οι δύο ομάδες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, τίμησαν την μνήμη των 96 θυμάτων του Hillsborough, στην συμπλήρωση 30 χρόνων από εκείνη την τραγική μέρα. Παράλληλα ο Σύλλογος των Κόκκινων, είχε οργανώσει δύο εντυπωσιακά coreo για την ημέρα αυτή, ένα στο Kop κι ένα στην Sir Kenny Dalglish stand.

Για τον Mo Salah είχε ακόμα μία ιδιαιτερότητα, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωση των Blues, οπαδοί τους σχολίασαν με προσβλητικό τρόπο τον «Φαραώ», κάτι που ο επίσημος Σύλλογος του Λονδίνου καταδίκασε και ξεκίνησε έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι του συμβάντος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ήταν δραστήριες στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κόκκινους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ. Όμως οι δύο αντίπαλοι πήγαν στο τέλος των πρώτων 45′ στα αποδυτήρια, με το άδικο για την εικόνα του παιχνιδιού 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds επιβλήθηκαν πλήρως των Blues. Ο Mane θα γράψει το 1-0 με κεφαλιά του Jordan Jenderson στο 51′, με τον Mo Salah να γράφει το 2-0 στο 53′ με ένα καταπληκτικό σου έξω από την περιοχή, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στους απαράδεκτους οπαδούς των Μπλε. Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικά απολαυστικός ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ, σε στάση γιόγκα!!!

Η νίκη την Κόκκινων τους έφερε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Jurgen Klopp να «γιορτάσει» με τον καλύτερο τρόπο τις 200 παρουσίες του στον πάγκο των Reds.

Στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής βρέθηκαν 53.279 θεατές, μεταξύ των οποίων και 13 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής ήταν ο Mike Oliver.

Στο 11′:09″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης . Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 14/4/2019 Νίκη επί Chelsea με Φαραωνική «ρουκέτα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com