Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/4/1994 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Julian Dicks (vid)

Σαν σήμερα: 9/4/1994 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Julian Dicks (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν την Ipswich Town στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Julian Dicks να σημειώνει το τελευταίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Σε μία μέτρια χρονιά και με αλλαγή manager στον πάγκο τους, οι Κόκκινοι προσπαθούσαν να ισορροπήσουν και να ξεφύγουν από τις μέτριες εμφανίσεις που τους είχαν φέρει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι με τους Tracktor Boys δεν εντυπωσίαζε αγωνιστικά και το μόνο που έμεινε στους Red fans ήταν το γκολ του Julian Dicks από το σημείο του πέναλτι στο 75′, το οποίο είχε κερδίσει ο Ronnie Whelan. Το γκολ αυτό μάλιστα ήταν και το τελευταίο που σημειώθηκε μπροστά στο παλιό Kop ως κερκίδα ορθίων θεατών, με τον Julian Dicks να καταγράφει ένα ρεκόρ που είναι αδύνατον να καταριφθεί.

Το παιχνίδι αυτό που διεξήχθη 11.30 π.μ ώρα Αγγλίας λόγω της Grand National Day παρακολούθησαν στο Anfield 30.485 θεατές και διαιτητής ήταν ο D. G. Gallagher.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 1:15′:19″ μπορείτε να δείτε το τελευταίο γκολ του Julian Dicks με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 9/4/1994 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Julian Dicks
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com