Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keita: «Θεωρώ πως έχω βελτιωθεί πολύ»

Keita: «Θεωρώ πως έχω βελτιωθεί πολύ»

Ο Naby Keita μίλησε στο νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού της Liverpool, ρωτήθηκε κυρίως για τον Jürgen Klopp και πως τον έχει βοηθήσει ο Γερμανός τεχνικός, ενώ τόνισε πως θεωρεί ότι έχει βελτιωθεί πολύ.

Μίλησε για την περσινή του προσαρμογή στην ομάδα και την πρόοδο που έχει κάνει:

“ Όταν έφτασα στην ομάδα έπρεπε να προσαρμοστώ και να μάθω τους συμπαίκτες μου. Σέβομαι τις επιλογές του προπονητή και πρέπει να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. ”

“ Είναι (ο Klopp) κάποιος που σου εξηγεί τι θέλει στο γήπεδο και σε βοηθάει πολύ, έτσι ώστε να μην αμφιβάλλεις ποτέ για τον εαυτό σου όταν παίζεις. Είναι ένας προπονητής που βλέπει τα πάντα. ”

“ Εγώ θεωρώ πως έχω βελτιωθεί πολύ, αν εξαιρέσουμε τους τραυματισμούς που με είχαν κρατήσει εκτός από μερικά παιχνίδια. Ο προπονητής επικοινωνεί πολύ μαζί μας και μας τα εξηγεί όλα. ”

Για τον Klopp:

“ Είναι ένας προπονητής που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό πριν τα ματς, αλλά πρέπει να την διατηρήσεις και μέσα στον αγώνα. ” Είπε ο Keita.

“ Σε κάνει να θέλεις να τα πας καλύτερα, όταν παίζεις και τον βλέπεις στην πλάγια γραμμή. Είναι πάντα εκεί για τους παίκτες του, σαν να είναι ο καλύτερός τους φίλους. Μπορεί να επικοινωνεί με όλους. ”

“ Επίσης πάντα θα υπερασπιστεί τους παίκτες του, γιατί όλοι είναι ίσοι για εκείνον. ”

Οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com