Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/4/2010 Νίκη επί Benfica & στους 4 του Europa (vid)

Σαν σήμερα: 8/4/2010 Νίκη επί Benfica & στους 4 του Europa (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Benfica στο Anfield για την φάση των 8 του Europa League & θα περάσουν στους ημιτελικούς του θεσμού.

Την Benfica θα αντιμετώπιζαν για 10η φορά σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ένα ρεκόρ που οι Reds είχαν με την Chelsea και θα ισοφάριζαν οι Πορτογάλοι.

Οι Κόκκινοι θα ανέτρεπαν το σε βάρος τους σκορ του πρώτου αγώνα στην Λισαβόνα χάρη σε γκολ των Dirk Kuyt στο 27′ από ασίστ του Steven Gerrard, Lucas Leiva στο 34′ και πάλι από ασίστ του Steven Gerrard και δύο γκολ από τον Fernando Torres στο 58′ (από ασίστ του Dirk Kuyt) & 82′ (από ασίστ του Javier Mascherano). Ο Fernando Torres με τα 2 του γκολ θα γινόταν ο 1ος παίκτης των Reds που σκόραρε δύο φορές σε  τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι Πορτογάλοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 3-1 με τον Óscar Cardozo στο 70′. Αξίζει να αναφερθεί ότι με τους φιλοξενούμενους αγωνίσθηκαν οι David Luiz, Javi Garcia, Ramires & Ángel Di María, γνωστοί για το μετέπειτα πέρασμά τους από το Αγγλικό πρωτάθλημα με Chelsea, Manchester City & Manchester Utd.

Προσέλευση κοινού στο Anfield εκείνο το βράδυ Πέμπτης, 42.377 θεατές, ανάμεσά τους και 7 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Ολλανδός B. Kuipers.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 8/4/2018 Νίκη επί Benfica & στους 4 του Europa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com