Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φτιάχνει νοσοκομείο στην Σενεγάλη ο Mane!

Φτιάχνει νοσοκομείο στην Σενεγάλη ο Mane!

Η Σενεγάλη, όπως και όλος η υπόλοιπος κόσμος περνάει δύσκολες στιγμές και ο Sadio Mane είναι έτοιμος να την βοηθήσει έμπρακτα, αφού φτιάχνει ένα νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Chris Bascombe.

Το ντοκιμαντέρ του επιθετικού των Reds είναι από σήμερα διαθέσιμο στο Rakuten TV εντελώς δωρεάν και ο Sadio μίλησε στην Telegraph μέσω video link, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στο φιλανθρωπικό του έργο.

Ο Sadio Mane όταν ρωτήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο είπε:

“ Το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μου, αλλά δεν περιστρέφονται πάντα όλα γύρω από αυτό. Πιστεύω πως είμαστε παραδείγματα, οπότε είναι σημαντικό να βοηθάμε μερικές τον κόσμο. Είναι σημαντικό να δείχνεις την καλή σου εικόνα και να βοηθήσεις. ”

“ Δεν θέλω πάντα να μιλάω για όσα κάνω, αλλά είναι πραγματικά σημαντικά για εμένα. Βλέπω πως ο κόσμος χρειάζεται αυτή τη βοήθεια. ”

“ Το χωριό μου στην Αφρική (Bambali) μπορεί να μείνει ξεχασμένο μερικές φορές, οπότε όταν είχα επιτυχία, ήμουν έτοιμος να το βοηθήσω. Μπορούσες να δεις πως ο κόσμος το χρειαζόταν. ”

“ Η μόρφωση είναι πολύ σημαντική και θεώρησα πως έπρεπε να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω σε αυτό (έφτιαξε σχολείο). ”

Για το ντοκιμαντέρ:

“ Ήθελα να δει ο κόσμος το χωριό μου, από που έχω ξεκινήσει και πως όλα είναι πιθανά, αν πιστέψεις στον εαυτό σου. Είναι μια ευκαιρία να με μάθει ο κόσμος και εκτός γηπέδου και να μάθει για την ζωή μου και από που έχω ξεκινήσει. ” Είπε ο Mane.

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο για τον κορονοϊό:

“ Όλοι πρέπει να μείνουν δυνατοί και να κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα. ”

Ξανά κοντά στην πατρίδα του ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com