Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/3/1982 Νίκη επί Everton στο Goodison Park (vid)

Σαν σήμερα: 27/3/1982 Νίκη επί Everton στο Goodison Park (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα κερδίσουν την Everton στο Goodison Park για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν την πορεία τους στην κατάκτηση του τίτλου.

Ένα συνηθισμένο εμπόδιο όπως αυτό των «γειτόνων» έπρεπε να ξεπεράσουν οι Κόκκινο εκείνο το απόγευμα, για να συνεχίσουν να το κυνήγι του τίτλου στο πρωτάθλημα. Οι Reds έχοντας μείνει πίσω στη βαθμολογία από την πρωτοπόρο Southampton, αλλά με λιγότερα παιχνίδια, δεν είχαν κανένα περιθώριο απώλειας.

Οι Reds θα προηγηθούν λοιπόν με τον Ronnie Whelan στο 21′, για απαντήσουν τα «Ζαχαρωτά» πολύ γρήγορα με τον Graeme Sharp στο 24′, κλείνοντας έτσι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Κόκκινοι θα σημειώσουν άλλα δύο γκολ με τους Graeme Souness στο 57′ και Craig Johnston στο 81′, για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης σε άλλο ένα Merseyside Derby. Αξίζει να αναφερθεί ότι με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκε ο μετέπειτα Κόκκινος Steve McMahon.

Με τη νίκη τους οι Reds θα βρεθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την 2η Swansea City με 2 βαθμούς λιγότερους και με 2 παιχνίδια λιγότερα, όπως πίσω από την 1η Southampton με 4 βαθμούς λιγότερους αλλά και με 4 παιχνίδια λιγότερα.

Το Merseyside Derby στο Goodison Park παρακολούθησαν 51.847 θεατές και με διαιτητή τον K. Walmsley.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:

Σαν σήμερα: 27/3/1982 Νίκη επί Everton στο Goodison Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com