Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/3/2006 Νίκη επί Newcastle Utd στο St James (vid)

Σαν σήμερα: 19/3/2006 Νίκη επί Newcastle Utd στο St James (vid)

Σαν σήμερα οι Reds θα κερδίσουν τη Newcastle Utd στο St James’ Park για το πρωτάθλημα, χρησιμοποιώντας διαφορετικό σχήμα τακτικής από ότι συνήθως επί Rafa Benitez.

Οι Κόκκινοι έχοντας μπροστά τους παιχνίδι για το F.A Cup σε δύο μέρες μετά από αυτό του πρωταθλήματος, έπρεπε να κάνουν αλλαγές στην σύνθεσή τους κατά την επίσκεψή τους στο St James’ Park. Έτσι για πρώτη φορά επί των ημερών του στον πάγκο των Reds, ο Rafa Benitez παρέταξε την ομάδα σε ένα σύστημα 3-5-2, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους βασικούς του παίκτες.

Αυτό πάντως δεν επηρέασε την απόδοση των Reds που μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν με τον Peter Crouch στο 10′ από ασίστ του Jan Krokamp. Ο ψηλόσωμος επιθετικός έδωσε ασίστ στον Steven Gerrard για το 2-0 στο 35′. Οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν και θα μειώσουν με τον Shola Ameobi στο 41′ σε 1-2, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Jean-Alain Boumsong θα ανατρέψει μέσα στην περιοχή τον Peter Crouch, αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα και με τον διαιτητή Mike Riley να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Djibril Cissé στο 52′, γράφοντας το τελικό 1-3.

Το παιχνίδι στο St James’ Park παρακολούθησαν 52302 θεατές.

Φάσεις και τα γκολ της συνάντησης μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 19/3/2006 Νίκη επί Newcastle Utd στο St James
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com