Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο van Dijk είναι καλύτερος από τον Vidic»

«Ο van Dijk είναι καλύτερος από τον Vidic»

Ο Virgil van Dijk είναι καλύτερος αμυντικός από τον θρύλο της Manchester United, Nemanja Vidic. Έτσι λέει ένας νικητής του Μουντιάλ με την Εθνική Γαλλίας ο οποίος χαρακτήρισε τον αμυντικό της United ως «σκύλο».

Ο Frank Leboeuf, ο οποίος ήταν μέλος της γαλλικής ομάδας που νίκησε τη Βραζιλία με 3-0 στον τελικό του Μουντιάλ του 1998, ήταν επίσης κεντρικός αμυντικός της Chelsea μεταξύ 1996-2001.

Ερωτηθείς ποιόν προτιμά μεταξύ Van Dijk και Vidic, ο 52χρονος είπε στο ESPN FC: «Θα έλεγα τον Van Dijk. Νομίζω ότι είναι πιο πλήρης.

«Μου άρεσε ο Vidic, γιατί νομίζω ότι ήταν σκύλος και φανταστικός αμυντικός. Αλλά ο Van Dijk μπορεί να οδηγήσει την ομάδα και έχει φάσμα.

«Δεν νομίζω ότι ο Vidic ήταν σε θέση να το κάνει αυτό. Βέβαια, βγάζω το καπέλο μου στον Vidic. »

Παρόλο που έγινε ένας παίκτης-θρύλος με τους Red Devils, παίζοντας 300 παιχνίδια γι ‘αυτούς μεταξύ 2006-14, κερδίζοντας 5 τίτλους της Premier League, 3 League Cup, 1 Champions League και 1 FIFA Club World Cup, κάτω από διαφορετικές συνθήκες, ο Vidic ίσως να είχε καταλήξει στο Anfield.

Όταν σταμάτησε να παίζει το 2016, ο Σέρβος, ο οποίος ήταν αποβλήθηκε 4 φορές παίζοντας εναντίον της Liverpool – ρεκόρ της Premier League εναντίον ενός μοναδικού συλλόγου – δήλωσε στο περιοδικό FourFourTwo: «Ο Rafa Benitez μου τηλεφώνησε και παραλίγο να πάω εκεί.

«Ήθελα να πάω, αλλά τα αγγλικά μου δεν ήταν καλά και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω.

Τότε ήρθε η Manchester United. Ο Alex Ferguson μου τηλεφώνησε και είπε: «Σε παρακολούθησα να παίζεις για τη Σερβία εναντίον της Γαλλίας – σε θέλω εδώ».

«Η United ήταν επίμονη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, εντός δύο ημερών.»

Καλύτερος ο Ολλανδός από τον Vidic, σύμφωνα με τον Leboeuf.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com