Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/3/2003 Νίκη με ανατροπή επί Tottenham στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα: 16/3/2003 Νίκη με ανατροπή επί Tottenham στο Λονδίνο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Tottenham στο White Hart Lane για το πρωτάθλημα, σε ένα δεύτερο ημίχρονο διαφήμιση του αθλήματος.

Οι Κόκκινοι πήγαιναν στο βόρειο Λονδίνο έχοντας αρνητική παράδοση στις νίκες εκεί από το 1996. Το πρώτο ημίχρονο αν και ήταν πολύ καλό, δεν είχε γκολ από τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο όμως μέρος, επιφύλαξε για τους φίλους των δύο αντιπάλων, γκολ και θέαμα! Πρώτα οι γηπεδούχοι θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Mauricio Tarrico στο 49′, ο οποίος είχε να σημειώσει γκολ από το 1998! Άμεση αντίδραση από τους Reds από τον Michael Owen στο 51′ από ασίστ του Steven Gerrard.

Μπροστά στο σκορ οι φιλοξενούμενοι με τον Emile Heskey στο 72′ από ασίστ του Steven Gerrard, με τον δημιουργό των δύο Κόκκινων γκολ να γίνεται εκτελεστής στο 82′ από ασίστ του Danny Murphy.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με τον Teddy Sheringham στο 87′, με το τελικό σκορ να δίνει σημαντική βαθμολογική βοήθεια στους Reds για το κυνήγι των προνομιακών θέσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Το παιχνίδι στο White Hart Lane παρακολούθησαν 36.077 θεατές και με διαιτητή τον U.D. Rennie.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νικητήριο γκολ του Steven Gerrard:

Σαν σήμερα: 16/3/2003 Νίκη με ανατροπή επί Tottenham στο Λονδίνο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com