Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί η κατάκτηση του UCL»

Klopp: «Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί η κατάκτηση του UCL»

Το Merseyside Derby μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας όμως ο Jürgen Klopp είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο JOE.co.uk ενόψει του αγώνα της Liverpool με την Everton.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε για την δήλωση που είχε κάνει κατά την παρουσίασή του, ότι δηλαδή η επόμενη του προπονητική δουλειά θα είναι στην Ελβετία, αν δεν κατακτήσει ένα τρόπαιο σε τέσσερα χρόνια με την Liverpool:

“ Δεν εννοούσα το πρωτάθλημα. Είπα πως θα κερδίσουμε έναν τίτλο και για να είμαι ακόμα εδώ, μάλλον θα έχουμε κερδίσει κάτι. Οπότε το κάναμε ήδη αυτό. ”

Για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Tottenham:

“ Είναι ο μεγαλύτερος τελικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μπορώ να το πω αυτό. Ήταν η τρίτη μου φορά και υπήρχε πίεση. ”

“ Τα καταφέραμε και αυτό αποτέλεσε μια τεράστια ανακούφιση για εμάς. Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί σε εμένα και στην οικογένειά μου, γιατί υπέφερε αρκετά όταν έχανα τους τελικούς. ”

Πως αντιμετωπίζει τις ήττες:

“ Τις αντιμετωπίζω πολύ καλά. Όχι επειδή δεν θέλω να κερδίζω, αλλά γιατί αποφάσισα πριν καιρό πως οι ήττες δεν θα με κρατήσουν πίσω και δεν θα με επηρεάσουν. ”

Για τους περσινούς πανηγυρισμούς στην πόλη του Liverpool μετά την κατάκτηση του Champions League:

“ Ήταν πολύ όμορφη η παρέλαση που κάναμε στην πόλη. Όταν τελείωσε και παρκάραμε το λεωφορείο, είδαμε μερικούς οπαδούς της Everton στα γύρω σπίτια με την Μπλε φανέλα. Τότε σκέφτηκα αμέσως  πως θα ήταν μια απαίσια μέρα για εκείνους. ”

Για το Anfield και την ατμόσφαιρα του:

“ Είναι εξαιρετικό και έχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα. ”

“ Δεν λέω πως ήταν πάντα, γιατί στην αρχή της θητείας μου, ο κόσμος δεν έβλεπε για καιρό το ποδόσφαιρο που ήθελε. Αυτό ήταν απογοητευτικό, αλλά τώρα επικρατεί ο ενθουσιασμός και αυτό είναι καλό. ”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει την νίκη επί της Manchester United στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com