Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/3/1977 Επική πρόκριση επί της St Etienne (vid)

Σαν σήμερα: 16/3/1977 Επική πρόκριση επί της St Etienne (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα κερδίσουν την St Etienne στο Anfield για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, ανατρέποντας το σκορ του 1ου αγώνα με επικό τρόπο!

Η Γαλλική ομάδα ήταν από τις κορυφαίες της εποχής των 70s κι ερχόταν στο Anfield με το 1-0 υπέρ της από το πρώτο παιχνίδι. Οι Κόκκινοι με την βοήθεια και του κοινού τους, στρίμωξαν τους Γάλλους από το πρώτο λεπτό της συνάντησης.

Μόλις στο 2′ ο Kevin Keegan στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ivan Curkovic, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και βάζοντας «φωτιά» στις κερκίδες του Anfield!

Η Γαλλική ομάδα, θα ισοφαρίσει με τον Dominique Bathenay στο 51′, κάνοντας το Κόκκινο όνειρο της πρόκρισης να απομακρύνεται αλλά οι Reds δεν θα το βάλουν κάτω και στο 59′ θα πάρουν το προβάδισμα με τον Ray Kennedy, ανανεώνοντας τις ελπίδες της πρόκρισης, καθώς ήθελαν ένα γκολ ακόμα.

Το γκολ αυτό ήρθε από τον επονομαζόμενο Super sub, David Fairclough στο 84′, ο οποίος είχε περάσει στην θέση του John Toshack, δέκα λεπτά νωρίτερα!

Έτσι οι Reds θα περάσουν στον επόμενο γύρο με συνολικό αριθμό τερμάτων 3-2. Το επικό αυτό παιχνίδι, έζησαν εκείνο το βράδυ στις κερκίδες του Anfield 55.043 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ολλανδός CGR Corver.

Απολαύστε παρακάτω στιγμιότυπα και τα γκολ από το μοναδικό αυτό παιχνίδι και την πρόκριση των Reds:

Σαν σήμερα: 16/3/1977 Επική πρόκριση επί της St Etienne
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com