Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στις νίκες με Salah και Mane!

Επιστροφή στις νίκες με Salah και Mane!

Επέστρεψε στις νίκες η Liverpool! Οι Reds μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ νωρίς κόντρα στην Bournemouth, όμως έβγαλαν αντίδραση και έκαναν την ανατροπή χάρη στα γκολ των Salah και Mane, κάτι που σημαίνει πως πλέον χρειάζονται μόλις τρεις νίκες, για να κατακτήσουν τον τίτλο της Premier League!

Α’ Ημίχρονο: Με λίγες αλλαγές και τον Milner να ξεκινάει ως αριστερό μπακ αντί του Robertson ξεκίνησαν κόντρα στην Bournemouth οι Reds και δέχθηκαν ξανά πρώτοι γκολ και μάλιστα νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Callum Wilson στο 9′ μετά από τελική πάσα του Lerma, σε ένα γκολ όμως που θα μπορούσε να είχε ακυρωθεί για φάουλ του επιθετικού της Bournemouth στον Joe Gomez στην αρχή της φάσης. Η Bournemouth απείλησε και στο 14′ με κεφαλιά του Ake, αλλά ο Adrian απέτρεψε το 0-2, πριν ο Bobby Firmino χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 16′ για την ισοφάριση. Οι Reds συνέχισαν όμως να πιέζουν για το 1-1 και τελικά το πέτυχαν στο 25′ με σκόρερ τον Mo Salah, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια όχι και τόσο καλή πάσα από τον Mane, ο οποίος είχε νωρίτερα κλέψει την μπάλα και ο Αιγύπτιος και την έστειλε στα δίχτυα του Ramsdale με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ. Το 1-1 παρέμεινε μόνο για 8 λεπτά και συγκεκριμένα μέχρι το 33′, όταν δηλαδή ο Virgil van Dijk έβγαλε τετ α τετ με τέλεια πάσα τον Sadio Mane και εκείνος πλάσαρε σωστά για να βάλει μπροστά στο σκορ τους Reds. Η ομάδα του Eddie Howe έβγαλε αντίδραση και είχε ευκαιρία για την ισοφάριση με το δυνατό σουτ του Stanislas στο 39′, αλλά ο Adrian ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Β’ Ημίχρονο: Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη στιγμή κύλησαν τα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, αλλά στο 60′ οι Cherries πλησίασαν πολύ στην ισοφάριση, όταν ο Fraser τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Adrian αλλά ο μεγάλος, James Milner πρόλαβε να την διώξει με αυτοθυσία λίγο πριν περάσει τη γραμμή! Ο Virgil van Dijk απάντησε με κεφαλιά στο 66′ στις ευκαιρίες της Bournemouth, η οποία μπλοκαρίστηκε από τον Ramsdale και οι Reds πλησίασαν  στο γκολ με τον Sadio Mane στο 74′, όταν ο Σενεγαλέζος με ένα καταπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής σημάδεψε το δεξί δοκάρι! Ο Ramsdale είχε απάντηση και στην προσπάθεια του Salah στο 77′ και ο Jürgen Klopp προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή στο 84′ με τον Lallana να αντικαθιστά τον Chamberlain. Η Bournemouth είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στις καθυστερήσεις, όταν ο Ake δεν κατάφερε να γυρίσει στον Wilson! Η Liverpool ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα είχε τη δική της με τον Bobby Firmino να μην μπορεί να ευστοχήσει από καλή θέση εντός περιοχής! Ο Βραζιλιάνος έδωσε την θέση του στον Origi στο 92′ και οι Πρωταθλητές Κόσμου κράτησαν το υπέρ τους σκορ.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την Atletico Madrid.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Milner, Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain (Lallana 83′), Salah, Mane, Firmino (Origi 90+2′)

Έμειναν στον πάγκο: Lonergan, Matip, Williams, Keita, Minamino

Bournemouth: Ramsdale, Stacey, S.Cook (Simpson 19′), Ake, Smith, Lerma (Gosling 80′), L.Cook, Billing, Fraser, Stanislas (Solanke 67′), C.Wilson

Έμειναν στον πάγκο: Boruc, Rico, Surman, Surridge

Ο Sadio Mane διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com