Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χάνει τη Villa o Meireles

Χάνει τη Villa o Meireles

Ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που «κληρονόμησε» στην εκτός έδρας νίκη των Reds με 5-2 στο Craven Cottage επί της Fulham κι έτσι η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι της Κυριακής στο Villa Park είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Kenny Dalglish πιθανόν να διατηρήσει το σχήμα του Anfield που αγωνίστηκε εναντίον της Tottenham. Δεν αποκλείεται όμως θέση βασικού να κερδίσει ο Jonjo Shelvey, δεδομένης της πολύ καλής του φετινής παρουσίας. Μάλιστα σε δηλώσεις του ο νεαρός μέσος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην πολύ θετική παρουσία του Dalglish στον πάγκο των Reds.

Όταν ανέλαβε προπονητής τον Ιανουάριο, κανείς δεν περίμενε πως θα είμαστε στην 5η θέση στο τέλος της χρονιάς. Τότε ήμαστε σε δύσκολη, όμως τώρα υπάρχει ένα εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Ο Kenny μας έβαλε να πασάρουμε και να κινούμαστε, κάτι που οι φίλαθλοί μας θέλουν να βλέπουν, ενώ έδωσε και ευκαιρίες στους νέους παίχτες.

Σε ό,τι με αφορά, είμαι ακόμα νέος, ακόμα μαθαίνω και είναι εξαιρετικό όταν αγωνίζεσαι με παίχτες όπως ο Gerrard και ο Kuyt. Μαθαίνω κάθε μέρα από παίχτες όπως αυτοί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com