Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Dalglish: «Μόνο η Villa στο μυαλό μας»

Dalglish: «Μόνο η Villa στο μυαλό μας»

Ο προπονητής των Reds δήλωσε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα εναντίον της Aston Villa στο Villa Park και να μην έχουν το μυαλό τους στο τι θα κάνει η Tottenham στο White Hart Lane.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με νίκη, που θα μας δώσει την ευκαιρία να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος μας και όσο μια καλύτερη θέση είναι εφικτή, εμείς θα παλεύουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα μια άλλης ομάδας, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ν’ ανησυχούμε γι’ αυτό.

Η δουλειά μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Villa Park. Δεν πιστεύω πως το έργο μας θα είναι εύκολο. Η Villa έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Arsenal. Όλοι μας ξέρουμε πόσο δυνατή έδρα είναι το Emirates. Το γεγονός ότι κέρδισαν εκεί μέσα με 2-1 δείχνει πόσο ικανή ομάδα έχουν. Πρέπει να παίξουμε καλά αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό την Κυριακή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com